Cosul meu
Cosul este gol!

12 semne ca tarmul de vest al Americii este practic “prajit” de radiatiile nucleare provenite de la centrala Fukushima din Japonia

15-11-2013Harta de mai jos provine de la Nuclear Emergency Tracking Center (
http://www.netc.com/) şi arată că nivelul radiaţiilor nucleare înregistrate de staţiile de pe tot cuprinsul SUA sunt ridicate, în special de-a lungul ţărmului de vest. În fiecare zi, mai mult de 300 de tone de apă infestată radioactiv este deversată în Oceanul Pacific, ceea ce înseamnă că materialul radioactiv eliminat de la Fukushima este în continuă creştere şi că el începe să se fixeze şi în hrana ce ajunge în magazine.
Experţii afirmă că ar putea dura 40 de ani până când dezastrul atomic de la Fukushima ar putea fi anihilat în întregime, însă aceasta înseamnă că nenumăraţi copii nevinovaţi vor dezvolta afecţiuni stranii (dintre care cea mai obişnuită ar fi cancerul), iar numarul deceselor va crește în mod alarmant. Probabil că acest dezastru nuclear de la Fukushima este cel mai mare de până acum, el întrecând chiar şi pe cel de la Cernobâl, din anul 1986.În continuare prezentăm câteva semne caracteristice, ce pot fi deja observate pe continentul american şi în special pe coasta de vest a sa, urmare directă a radiaţiei nucleare provenită de la Fukushima.
1. urşii polari, focile şi morsele din Alaska suferă de căderea blănii şi de răni nenaturale (
http://www.usgs.gov/newsroom/article.asp?ID=3162).
2. rata deceselor in rândul leilor de mare de-a lungul coastei Californiei este cea mai mare ce a fost vreodată înregistrată pe Pământ.
3. de-a lungul coastei Canadei şi Alaskăi, populaţia de somoni migratori a ajuns la un minim istoric.
4. ceva care există în apa oceanului face ca peştii de-a lungul coastei Canadei să sângereze din branhii, ochi sau să prezinte răni stranii pe abdomen.
5. o mare cantitate de deşeuri radioactive de la Fukushima a traversat oceanul şi acum ameninţă să lovească coasta de vest a Americii.
6. experţii au identificat nivele foarte ridicate de Cesiu-137 în planctonul ce trăieşte în apele Oceanului Pacific, între Hawaii şi coasta de vest a Americii.
7. autorităţile canadiene au găsit nivele foarte ridicate de radiaţii nucleare în carnea de peşte pe care Japonia o exportă în Canada.
8. BBC a raportat că radiaţiile nucleare înregistrate la Fukushima sunt de 18 ori mai mari decât s-a crezut iniţial.
9. s-a calculat că centrala de la Fukushima a eliberat în ocean de aproximativ 100 de ori mai multă radiaţie decât s-a înregistrat în tot dezastrul nuclear de la Cernobâl.
10. s-a calculat că fiecare parte a Oceanului Pacific va fi infestată cu Cesiu-137 radioactiv până în anul 2020.
11. Iod-131, Cesiu-137 şi Stronțiu-90, care sunt puternic radioactive şi care sunt eliminate constant din centrala de la Fukushima vor afecta viaţa şi sănătatea oamenilor care trăiesc în emisfera nordică pentru o perioadă foarte lungă de timp.
12. profesorul american Charles Parrow a avertizat că, dacă dezastrul nuclear de la Fukushima nu este administrat cu atenţie, omenirea poate să fie afectată în mod serios pentru următoarele câteva mii de ani.

comments powered by Disqus