Cosul meu
Cosul este gol!

4 „mingi mari de foc” pe cerul Americii, vazute din mai multe state

25-10-2013
Trăim vremuri extraordinare, care se manifestă în tot mai multe domenii! Semnele vin de pretutindeni și este din ce în ce mai greu să fie ignorate, chiar şi de cei mai sceptici, încăpăţânaţi şi înverşunaţi împotriva transformărilor la nivel planetar, ce sunt iminente. Ne confruntăm cu tot mai multe exemple care ne arată că în conştiinţa multor oameni are loc în mod real o modificare de percepție și de înțelegere a lucrurilor, că au loc schimbări de regim de guvernare statală în lume, că se produc de asemenea schimbări şi evenimente importante în cosmos. TOTUL PARE CĂ SE TRANSFORMĂ.

De curând, American Meteor Society a primit mai multe rapoarte despre observarea a patru „mingi masive de foc” pe cerul Americii de est. Primul raport a sosit pe 26 septembrie, menţionând o astfel de „minge de foc”, care a traversat cerul pe deasupra statului Indiana, dimineaţa devreme. AMS afirmă că a primit mai mult de 700 de apeluri despre acest eveniment ceresc, care a fost observat deasupra statelor Iowa, Ohio, Tennessee, Michigan şi Wisconsin.

Pe 27 septembrie o altă „minge de foc” a străbătut cerul deasupra oraşului Columbus, statul Ohio, de data aceasta noaptea, în jurul orelor 23:30. Apoi, a doua zi la 19:30 un alt meteor a luminat puternic cerul deasupra statelor Alabama şi Georgia. Au fost de asemenea rapoarte despre o a patra „minge de foc” pe deasupra coastei de nord-est a SUA, spre sudul Quebec-ului, în Canada, la orele 21:45.

În plus, în clipul video de mai jos putem urmări explozia unei uriaşe „mingi de foc” deasupra peninsulei Yucatan din Mexic, care a creat o pană de curent în zona respectivă:


comments powered by Disqus