Cosul meu
Cosul este gol!

Aterizare a unui OZN in China – inregistrare video. Fals sau realitate?

17-01-2013
În Parcul Naţional din Fuxin, China, a avut loc zilele trecute o aterizare a unui OZN. Mai mult decât atât, din acel OZN a ieşit o fiinţă extraterestră, care a fost şi ea filmată! Totul pare a fi un „experiment” social pentru a vedea modul în care oamenii reacţionează la o astfel de ştire. Realizarea unui astfel de clip video ar costa probabil câteva mii de euro. Cu toate acestea, persoana care a postat clipul video nu pare să promoveze sau să vândă ceva anume.


Un grup de prieteni se deplasa cu maşina pe soaseaua ce străbate Parcul naţional din regiunea Fuxin. Unul dintre ocupanţii maşinii a observat în partea stânga un obiect care zbura la mică înălţime şi care mai apoi a aterizat printre copacii din parc. Atunci când s-au apropiat de OZN-ul ce staţiona la sol, tinerii au observat cum din acesta a ieşit o fiinţă cu aspect umanoid. Cuprinse de frică de a nu fi răpite, cele două femei din grup s-au speriat şi au fugit ţipând. Au fost contactate autorităţile şi s-au demarat cercetările la faţa locului, însă până în acest moment nu au mai fost furnizate alte informaţii sau detalii.


Fragmentul video care a fost postat inițial, în care se poate vedea ființa extraterestră cum coboară din navă poate fi vizonat mai jos:Mai jos prezentăm un detaliu al acelei ființe ET:


La puțin timp dupa prima postare a aparut și clipul cu filmarea integrală, ce poate fi urmarit mai jos:Problema este că în zilele noastre tehnologia a avansat atât de mult, încât aproape orice filmare reală poate fi considerată un „fake” (fals) şi de asemenea orice montaj video imaginar, care este bine produs şi realizat, poate să pară ca fiind real. Una dintre dovezile posibile în favoarea adevărului este atunci când aceeaşi scenă este filmată simultan de persoane diferite, din locaţii diferite, cu aparate diferite. O altă posibilitate este, desigur, un anunţ oficial din partea autorităţilor. Însă acest lucru ar face deja parte din programul „Dezvăluirea” (Disclosure), or guvernele şi elita malefică nu par deloc dispuse să aibă această iniţiativă, cu excepţia câtorva ţări care au făcut paşi timizi în această direcţie.

comments powered by Disqus