Cosul meu
Cosul este gol!

Cateva semne clare care ne arata ca SUA au decis deja sa atace Siria

30-08-2013
Estimările arată că în decursul celor doi ani de război civil din Siria, orchestrat în mare parte de către puterile occidentale (în special de SUA şi de aliaţii lor), aproximativ 100 000 de oameni au fost ucişi până în prezent. Administraţia prezidenţială americană este ferm hotărâtă să atace Siria, chiar dacă opinia publică este într-o proporţie covârşitoare împotriva unei astfel de acţiuni. În plus, Barack Obama nu are acceptul Congresului american să înceapă un nou război şi sunt slabe şanse să obţine undă verde de la ONU, datorită votului împotrivă al Rusiei. Această situaţie se profilează din ce în ce mai clar ca fiind un dezastru politic pentru America.Războiul teribil ce prinde contur la orizont a fost născut de pretextul unui „atac cu arme chimice” ce a avut loc săptămâna trecută lângă Damasc, atac în care şi-au găsit moartea aproape 1400 de fiinţe umane. Alte surse indica 755 de suflete, iar altele mai ponderate, 360 sau doar câteva zeci; aceste rapoarte diferite sunt în funcţie de persoanele care le oferă şi de implicarea lor în angrenajul dezinformării. America şi alte câteva naţiuni aruncă vina acestui atac asupra regimului preşedintelui sirian Assad.
Probabil nu vom afla niciodată cine a declanșat în realitate acel abominabil atac cu arme chimice din Siria, însă la o privire mai atentă realizăm – aşa cum au făcut şi alţi observatori neutri din occident – că preşedintele Siriei şi adepţii săi nu ar fi avut absolut niciun motiv să procedeze într-un astfel de mod, mai ales că Bashar al Assad se apropie de câştigarea războiului civil împotriva „rebelilor” şi că el ştia foarte bine că SUA au spus că folosirea armelor chimice ar fi sinonime cu depăşirea unei „linii roşii”, pe care ele nu o vor permite. Prin urmare, de ce să dea ordin al Assad pentru un atac cu arme chimice chiar în apropierea unui aşezământ al inspectorilor ONU, când situaţia generală a razboiului civil din țara sa îi era deja favorabilă? Pentru ce ar risca preşedintele sirian un război cu SUA şi cu NATO?

Trebuie să recunoaştem că Assad ar fi trebuit să fie foarte prost sau sinucigaş să ia o astfel de hotărâre. Din fericire, dovezile despre implicarea forţelor occidentale în acest război civil sunt din ce în ce mai evidente. Chiar dacă acel atac cu arme chimice nu ar fi avut loc, SUA şi aliaţii lor ar fi găsit fără îndoială o altă justificare pentru a porni războiul împotriva Siriei. Aceste guverne occidentale, supuse controlului si influenței satanice a cabalei malefice a „Iluminaților”, par a fi obsedate de înlăturarea lui Assad de la putere, dar se pare că nu au luat aproape deloc în calcul consecinţele teribile ale unei astfel de acţiuni.În continuare prezentăm câteva elemente care atestă, în opinia noastră, faptul că Barack Obama şi consilierii săi de la Casa Alba au luat deja decizia atacării Siriei:
- În conformitate cu canalul de ştiri ABC News, Casa Albă îşi exprimă opinia că există foarte puţine indoieli că regimul Assad s-a aflat în spatele atacului cu arme chimice.
- Patru nave mari de război americane, purtând rachete de atac balistice au fost deja poziţionate în Marea Mediterană.
- CBS News afirmă că „Pentagonul face pregătirile iniţiale pentru lansarea rachetelor Cruise pentru a ataca anumite dispozitive-cheie ale forţelor siriene”.
- Secretarul Apărării Chuck Hagel a spus că preşedintele Obama i-a cerut să „pregătească o listă cu toate opţiunile pe care SUA le are într-un conflict armat cu Siria”
- După o convorbire cu primul ministru britanic, David Cameron, Casa Albă a anunţat că ambii lideri (Obama şi Cameron) îşi exprimă „adânca îngrijorare” cu privire la atacul cu arme chimice ce a avut loc în Siria.
- Şefii militari din Statele Unite, Marea Britanie, Arabia Saudită, Qatar, Turcia, Franţa, Italia şi Canada se vor întâlni duminică la Amman (Iordania) pentru a discuta problemele viitorului atac împotriva Siriei.
- Armata americană a deplasat un număr semnificativ de avioane de vânătoare F-16 în Iordania acum câteva luni, care nu au mai fost retrase, „la cererea guvernului iordanian”.
- În conformitate cu un document Wikileaks, dat publicităţii în luna martie 2012, o mare parte a personalului NATO s-a aflat pe teritoriul Siriei, pregătindu-se pentru schimbarea de regim, încă din anul 2011.
- În conformitate cu informaţiile din ziarul New York Times, „războiul aerian declanşat de NATO în Kosovo” ar putea servi şi în cazul de faţă (al Siriei) ca o „ matriţă” ce ar putea ignora lipsa aprobării din partea ONU a unui astfel de atac militar împotriva acestei țări din Orientul Mijlociu.Aşa după cum am precizat mai sus, majoritatea americanilor este împotriva declanşării acestui război împotriva Siriei. Astfel, 60% nu sunt de acord cu intervenţia militară, în timp ce doar 9% s-au declarat în favoarea ei.
Prin urmare, în ciuda a tot ceea ce aţi citit mai sus, de ce vrea SUA totuşi să ajute rebelii din Siria şi să intervină militar în această ţară?!

comments powered by Disqus