Cosul meu
Cosul este gol!

Ce anume nu ne spune mass-media internationala despre “atacul cu arme chimice in Siria”

29-08-2013
În ultima săptămână, aproape toate canalele de ştiri de pe mapamond dezbat situaţia alarmantă şi din ce în ce mai tensionată din Siria, ţară care se pregăteşte să fie atacată de SUA şi aliaţii ei occidentali. „Dovezile” şi punctele de vedere „pertinente” care sunt expuse pe aceste căi de feluriţi „experţi” în materie au un singur ţel: acela de a intoxica opinia publică, astfel încât aceasta să fie orientată împotriva Siriei. Cu alte cuvinte, se doreşte „girul” populaţiei – mai mult sau mai puţin exprimat – pentru acţiunea militară ce are mari şanse să înceapă foarte curând în Orientul Mijlociu.Mass-media corporatistă face tot ce îi stă în putinţă pentru a convinge populaţia lumii că Siria foloseşte arme de distrugere în masă (arme chimice) asupra locuitorilor ei şi că, din această cauză, SUA şi aliaţii ei trebuie neapărat să intervină ca să prevină astfel de acţiuni. În realitate, aceste guverne încearcă să-şi creeze cu orice chip drum către Siria, convingând populaţia lumii că războiul pe care ele vor să-l înceapă este necesar pentru a salva astfel multe vieţi umane.

Imbecilitatea acestei „tehnici” de manipulare te lasă aproape fără cuvinte, deoarece îţi vine greu să-ţi imaginezi că o asemenea minciună ar mai putea fi înghiţită de oamenii de pe planeta noastră, mai ales că ei au trecut prin atâtea alte experienţe de acest gen în trecut. Şi totuşi, se pare că există încă foarte multă prostie în această lume și că un văl foarte gros este aruncat peste ochii multora, împiedicând fiinţele umane să aibă bun simţ şi discernamânt în ceea ce privește situaţia care le este prezentată.

Cabala malefică, reprezentată în special de aşa-zişii „Iluminaţi”, operează ca de atâtea alte ori până acum după „metoda” arhicunoscută a „creării unei probleme – determinarea unei reacţii – oferirea unei soluţii”. Aceşti sceleraţi care doresc cu disperare să controleze destinul omenirii şi al întregii planete, ştiu că nu pot ajunge pe căi normale să capete aprobarea populaţiei, deoarece planurile lor sunt malefice şi tocmai de aceea creează o „problemă” care să le justifice acţiunile; în acest caz, „problema” se referă la armele de distrugere în masă pe care Siria le-ar folosi, chipurile, împotriva propriilor ei cetăţeni, punându-se accent – exact ca şi în cazul Iraq-ului – pe armele chimice.

Trecând peste hilarul unei astfel de situaţii, trebuie să ne întrebăm: ce au de câştigat de aici SUA şi aliaţii ei? Această cabală malefică, ce infestează de secole şi chiar de mii de ani planeta noastră, doreşte în acest caz să „asmute” populaţia Pământului împotriva Siriei, să-i facă pe oameni să-i urască pe sirieni şi, de asemenea, să urască alte popoare din Orientul Mijlociu, după care să pună la dispoziţie „soluţia” pe care, de fapt, ei o doreau demult: anume, să invadeze Siria pentru a „linişti” lucrurile în această ţară.

Mai direct spus: SUA şi aliaţii ei occidentali doresc foarte mult să înceapă Cel De Al Treilea Război Mondial, o idee care frământa de mult timp cabala malefică. În acest context, ideea lor abominabilă este aceea de a ucide astfel o mare parte a populaţiei globului şi de a fura resursele naturale pe care aceasta le posedă, în special petrolul, pentru a putea astfel tine oamenii dependenţi de combustibilii fosili ai planetei, chiar dacă în prezent există o mulţime de dispozitive şi invenţii bazate pe energia liberă sau pe metodele alternative energetice, care ar putea propulsa omenirea foarte rapid pe calea evoluţiei sale cu sute şi chiar cu mii de ani inainte faţă de momentul prezent.

În spiritul acestei idei satanice, senatorii John Mccain şi Lindsay Graham au insistat săptămâna trecută ca preşedintele american Barack Obama să ia atitudine imediat şi să acţioneze în forţă împotriva guvernului sirian, afirmând că practic nu există dubii că în Siria s-au folosit arme chimice şi, de asemenea, că nu există dubii „cine” le-a folosit. Marina SUA şi-a poziţionat deja mai multe nave în Marea Mediterană şi a armat rachetele de croazieră în vederea declanşării atacului militar.Internetul este invadat de zeci şi zeci de clipuri video ce arată civili (bărbaţi, femei, copii) stând întinşi pe jos, chinuindu-se să respire, ajutaţi de medicii care se străduie să le acorde primul ajutor. Administraţia prezidenţială americană vrea să arunce vina asupra preşedintelui sirian Bashar al Assad, afirmând că el este cel care a ordonat atacul. Totul pare a fi o piesă de teatru de prost gust, orchestrată cu mijloace de clasa mică de la gradiniță. Pare că satanicul grup al „Iluminaţilor”, care pretinde că deţine puterea absolută în lume, nici nu se mai străduieşte să încropească o poveste cât de cât serioasă, ci mizează pe incredibilă prostie umană şi pe spiritul leneş şi amorţit al acesteia.
„Linia roşie” este foarte aproape de a fi trecută. În cazul declanşării conflictului armat în Siria de către puterile occidentale, urmările ar putea fi catastrofale pentru omenire, după cum au afirmat oficialii guvernului Rusiei.

comments powered by Disqus