Cosul meu
Cosul este gol!

Cele mai recente cercuri din lanurile de cereale – luna iulie, 2013

20-07-2013
Putem vedea o mulţime de misterioase cercuri în lanurile de cereale pe Internet/YouTube, dar niciunul în ziare sau reviste şi foarte puţine sau deloc pe reţelele de televiziune. De ce suntem ţinuţi la distanţă de aceste informaţii uluitoare, care de zeci de ani reprezintă un mister nerezolvat? Ştiinţa şi mass-media au urmărit în mod sistematic să discrediteze acest fenomen uluitor, uneori chiar prin demonstraţii foarte penibile şi ridicole, cum ar fi unele documentare prezentate pe canalul ştiinţific de „notorietate” Discovery.
Pentru cei care au însă un elementar bun simţ şi o anumită capacitate de analiză logică, aceste încercări patetice de a ne demonstra, chipurile, că cercurile din lanurile de cereale nu sunt decât o „făcătură” şi o „impostură” reprezintă modalităţi disperate de a abate atenţia oamenilor obişnuiţi de la nişte aspecte foarte importante.

Aproape tot ceea ce a apărut până acum despre aceste „desene” misterioase şi uneori extrem de complicate din lanurile de cereale (în special din Anglia) a fost fie discreditat, fie ignorat complet. Actualmente se ştie şi chiar s-a demonstrat că aceste cercuri sunt realizate printr-o tehnologie care depăşeşte cu mult capacităţile terestre, de către anumite civilizaţii extraterestre. Oricât de „halucinantă” ar părea pentru unii această „ipoteză”, în realitate ea reprezintă un adevăr get-beget. Puterile ascunse si malefice, ce vor să controleze totul pe această planetă, nu au niciun interes pentru ca oamenii să devină conştienţi de acest aspect, deoarece aceasta le-ar deschide viziunea asupra vieţii, le-ar eleva conştiinţă și i-ar determina să-şi pună întrebări...

Desigur, în spiritul „metodelor de anihilare a adevărului în ochii opiniei publice”, uneori au fost orchestrate farse în ceea ce priveşte realizarea cercurilor din lanuri. Din fericire, foarte multe dintre „cercurile din lanurile de cereale” au fost verificate în detaliu, fără a se putea însă descoperi cine sau cum le-au realizat. Au fost descoperite în schimb urme ale unor manifestări uluitoare de natură energetică şi unele tipuri de radiaţie foarte stranii. Au fost fotografiate şi chiar filmate de asemenea anumite spoturi ciudate de lumină, în timp ce acestea realizau cercurile în lanurile de cereale, ca în clipul video de mai jos, unde sunt prezentate de asemenea și analizele ştiinţifice ale americanilor, ce arată că în realitate nu este vorba despre niciun fals; pur și simplu nimeni nu știe cine și cum realizează acele cercuri. Nimeni nu poate explica natura acelor lumini dinamice, care realizau cercurile in lanurile de cereale.Totuşi, cercurile nu sunt semnalate numai în marea Britanie. Exemplul de mai jos este edificator; cercul a fost realizat în dată de 3 iulie, 2013, la Rheinau, Zurich (Elveţia).
Date suplimentare pot fi aflate de aici:
http://www.cropcircleconnector.com/2013/Rheinau/Rheinau2013a.html

Pe 7 iulie, 2013 a fost raportat un cerc într-un lan de cereale de la Avebury Trusloe, Wiltshire – Anglia:Informaţii suplimentare pot fi obţinute de aici:
http://www.cropcircleconnector.com/2013/aveburytrusloe/aveburytrusloe2013a.html

Tot în Anglia, la Hackpen Hill, Wiltshire, pe 15 iulie, 2013 a fost raportată apariţia acestui cerc într-unul din lanurile de cereale:


Informaţii suplimentare aici:
http://www.cropcircleconnector.com/2013/hackpenhill/hackpenhill2013a.html

În clipul video de mai jos poate fi urmărită declaraţia a două persoane care au recunoscut că au realizat câteva dintre cercurile din lanuri, precum şi filmarea unor lumini ciudate care realizau într-un mod inconceptibil deocamdată aceste misterioase simboluri şi semne.

comments powered by Disqus