Cosul meu
Cosul este gol!

Corpul mumificat al unei fiinte extraterestre a fost descoperit intr-o antica piramida egipteana

24-11-2012
În una dintre micile piramide antice de la Lahun (Egipt), arheologii au descoperit o creatură misterioasă, cu formă umanoidă, având o înălțime de 1,50 – 1,60 m, ce era foarte bine conservată. Piramida fusese construită în timpul domniei faraonului Senusret al II-lea. Așa după cum ne-au obișnuit până acum, atât arheologii cât și oamenii de știință nu au făcut imediat cunoscut acest fapt, deși el ar fi trebuit să fie de notorietate publică.


Mumia datează de acum aproximativ 2000 de ani şi, în conformitate cu informaţiile care au fost obţinute de la Muzeul Egiptean de Antichităţi din Cairo, ea a fost descoperită de arheologul de origine cehă Viktor Lubek, profesor la Universitatea Pennsylvania.
Analiza formei ei demonstrează că trăsăturile fiinţei sunt pronunţat reptiliene, în special datorită orbitelor care sunt foarte mari şi au formă ovală. Inscripţia de pe mormântul în care era depusă mumia arată că acea fiinţă extraterestră se numea Osirunet, ceea ce în limba egipteană antică însemna „stea” sau „cel trimis din ceruri”.Fiinţa era principalul consilier al faraonului din acea vreme şi toate dovezile indică faptul că ea a fost îngropată cu mare respect şi atenţie. În mormântul ei s-au descoperit bijuterii din aur şi amestecuri de răşini, precum şi o serie întreagă de obiecte stranii, care nu au putut fi recunoscute şi care nu au niciun corespondent cu uzul pământesc obişnuit. Multe dintre acestea sunt alcătuite dintr-un material sintetic ce nu a putut fi identificat de nimeni până în prezent.
Deoarece până acum nu s-au găsit elemente similare în alte morminte egiptene, descoperirea reprezintă fără îndoială o importanţă crucială, însă ea este în mod deliberat secretizată. Arheologii egipteni şi guvernul egiptean refuză în acest fel să facă cunoscut lumii întregi acestă descoperire, până la găsirea unei explicaţii plauzibile. Astfel, au fost consultaţi cei mai renumiţi experţi în domeniu, iar părerea lor unanimă a fost că „acea fiinţă nu are origini terestre”. Din datele găsite la descoperirea mormântului rezultă că într-un mod încă neştiut, acea fiinţă extraterestră a ajuns să fie înaltul consilier al faraonului Senusret al II-lea. Guvernul egiptean refuză însă o astfel de explicaţie, care ar implica faptul că strămoşii lor din antichitate au fost ajutaţi de către fiinţe extraterestre pentru a-şi clădi măreaţa civilizaţie ale cărei vestigii le admirăm în zilele noastre.
Guvernul peruan nu este însă la fel de orgolios, făcând publice datele despre mumia fiinţei extraterestre ce a fost găsită în anul 2011, într-un mormânt din una dintre piramidele mayaşe.comments powered by Disqus