Cosul meu
Cosul este gol!

Descoperirea unui aparat de zbor (Vimana hindusa) intr-o pestera din Afganistan

Autor: Resonance 18-06-2013
Această ştire este ceva mai veche, dar nu a fost infirmată până în prezent. Mai curând, ea a fost trecută sub tăcere, ca atâtea alte informaţii şi descoperiri preţioase care au fost făcute în ultimele decenii.

În vara anului trecut (2012), liderii celor mai importante țări occidentale s-au succedat în vizite considerate „suspecteā€¯ în Afganistan, la intervale mici unii de ceilalţi: Barack Obama, David Cameron, Nicholas Sarkozy (care pe atunci încă mai era Preşedintele Franţei) şi Angela Merkel. Dintre aceste vizite, doar cea a lui Sarkozy a fost ţinută secretă, întrucât el se afla deja în India când, brusc, a părăsit acea ţară îndreptându-se neprogramat spre Afganistan.

În mod firesc s-a pus întrebarea: de ce graba asta suspectă a unor mari personalităţi politice ale lumii către Afganistan? Scurgerile de informaţii – chiar dacă parţiale –, provenind din cadrul Forţelor Aeriene ale SUA au oferit, se pare, răspunsul: în una din peşterile complicatului lanţ muntos din Afgansitan a fost găsit un aparat antic de zbor, denumit Vimana în scrierile hinduse, a cărui vechime este de aproximativ 5000 de ani. Scrierea epică Mahabharata din tradiţia hindusă face numeroase referiri la aceste aparate de zbor. Există de asemenea referinţe bogate, cu explicaţii, scheme detaliate de construcţie şi soluţii energetice în multe alte scrieri hinduse, dintre care Vimanika Shastra este cea mai importantă. Acolo se afirmă că Vimana-ele hinduse aveau capacitatea de a zbura cu o mare viteză prin atmosfera terestră, pe sub apă, prin oceane şi, de asemenea, în spaţiul cosmic.

În cazul descoperirii extraordinare din Afgansitan, elementul şocant – care s-a dorit a fi ţinut secret – a fost acela că Vimana respectivă pare să fie prinsă într-o ciudată buclă temporală. Până în prezent, se pare că 8 militari americani au dispărut subit atunci când au încercat să disloce nava din poziţia pe care aceasta o ocupa în peşteră.
comments powered by Disqus