Cosul meu
Cosul este gol!

Dezvaluirea secretului in legatura cu OZN-urile si civilizatiile extraterestre a fost facuta chiar de catre surse inalte din guvernele occidentale

16-06-2013
În urmă cu o lună şi jumătate (in perioada 29 aprilie – 3 mai, 2013) a avut loc un eveniment foarte important, legat de operaţiunea Disclosure, adică Dezvăluirea în ceea ce priveşte secretele despre existenţa vieţii extraterestre pe Pământ şi a naturii aşa-numitelor farfurii zburătoare (OZN-uri). Timp de cinci zile, în Washington DC s-au desfăşurat runde de audieri ale unor personalităţi de marcă din domeniul politic, al Serviciilor Secrete şi din domeniul ştiinţific.
Una dintre declaraţiile fulminante oferite lumii întregi la acea reuniune a fost cea a fostului Ministru canadian al Apărării, Paul Hellyer, care a depus mărturie despre 4 rase extraterestre care vizitează în mod constant planeta noastră. Informaţii suplimentare pot fi obţinute aici:
http://ddsdtv.blogspot.com
Declaraţia lui Paul Hellyer:Pe de altă parte, monseniorul Corrado Balducci, teolog în cadrul Vaticanului, a spus cu ocazia unui interviu ce i-a fost luat la televiziunea italiană: „Nu mai putem să ne tot gândim la nesfârşit: „o fi adevărat sau nu? sunt toate acestea minciuni sau nu? să credem sau să nu credem în astfel de lucruri?” Există deja nenumărate dovezi care demonstrează fără echivoc existenţa acestor fiinţe [extraterestre].”
Fostul asistent special al Directorului Executiv al CIA, Victor Marchetti, a afirmat încă din anul 1979: „Într-adevăr, am fost contactaţi (poate chiar vizitaţi) de către fiinţe extraterestre, dar Guvernul SUA, solidar cu alte puteri de pe glob, a hotărât să ţină astfel de informaţii departe de cunoaşterea lor publică.”
Astronautul Scott Carpenter: „Niciodată astronauţii noştri, atunci când s-au aflat în spaţiul cosmic, nu au fost singuri; a existat mereu o atentă supraveghere a operaţiunilor noastre de către OZN-uri.”
Astronautul Buzz Aldrin: „Am fi putut să spunem cu uşurinţă: ‚Iată, vedem un OZN prin hublou, care ne însoţeşte nava prin spaţiu!’ Vă daţi seama ce s-ar fi întâmplat atunci? Mulţi oameni pur şi simplu ar fi luat-o razna! În loc de aceasta, am fost destul de inteligenţi să spunem: ‚Unde este treaptă superioară a rachetei? Hai să ne uităm la ea şi să vedem dacă totul este în regulă.’ ”
Colonelul Joseph J. Bryan III, membru fondator al comisiei de analiza psihologică în cadrul CIA şi totodată consultant al NATO: „OZN-urile sunt nave interplanetare care observă sistematic, de foarte mult timp, planeta noastră. Ele sunt pilotate fie de fiinţe extraterestre, fie de la distanţă.”

comments powered by Disqus