Cosul meu
Cosul este gol!

Doctorul Roger Leir despre implanturile extraterestre la oameni

19-10-2013
Dr. Leir şi echipa sa de medici chirurgi au efectuat 11 operaţii pe anumiţi pacienţi care au declarat că au fost răpiţi de fiinţe extraterestre. În urma acestor intervenţii chirurgicale el a scos din trupurile acelor ființe umane 12 obiecte, suspectate ca având origine extraterestră (implanturi extraterestre).
Obiectele respective au fost mai apoi cercetate şi studiate în cele mai prestigioase laboratoare ştiinţifice din lume, printre care Los Alamos Naţional Labs, New Mexico Tech, precum şi la Universitatea Californiei din San Diego. Rezultatele acestor cercetări au fost uluitoare, fiind făcute unele comparaţii cu eşantioanele de meteoriţi. Mai mult decât atât, unele teste au arătat rate izotopice ale atomilor, care nu corespund vieţii pe Pământ.
Dr. Leir, care este un reputat specialist în medicina şi chirurgia modernă, a afirmat că plănuieşte să realizeze mai multe astfel de intervenţii chirurgicale asupra persoanelor care au declarat că au fost răpite de fiinţe extraterestre, pentru a aprofunda astfel propriile sale cercetări asupra aspectelor fiziologice şi biologice ale fenomenului de răpiri extraterestre.

comments powered by Disqus