Cosul meu
Cosul este gol!

Documentarul SIRIUS promite revelarea fara echivoc a existentei unei fapturi extraterestre de dimensiuni minuscule

21-04-2013
Aşa după cum am prezentat într-un articol anterior, peste doar o zi (mai precis, pe data de 22 aprilie 2013) celebrul ufolog american Steven Greer va prezenta în premieră ceea ce se consideră a fi cea mai directă şi inatacabila dovadă a existenţei vieţii extraterestre pe planeta noastră. Steven Greer este realizatorul şi producătorul executiv al documentarului intitulat „Sirius”, despre care se spune că va constitui piatra de temelie pentru proiectul Dezvăluirea în ceea ce priveşte civilizaţiile extraterestre și interacțiunea lor cu pământenii.


Documentarul promite să dezvăluie realitatea unei fiinţe extraterestre ce a fost găsită în deșertul Atacama din Chile în urmă cu mai mulţi ani. Bulversantă de asemenea este mărimea acelei fiinţe, care nu măsoară mai mult de 15 centimetri în înălţime.


Documentarul va mai prezenta faptul că pe planeta noastră există deja pregătite mai multe forme de energie alternativă extrem de eficiente, care ar putea face foarte uşoare deplasările interplanetare sau chiar pe cele interstelare.
Deşi apropiata premieră a fost anunţată de luni de zile, totuşi publicitatea ei s-a realizat în cea mai mare parte prin intermediul media alternativă, adică prin intermediul Internetului. Mass-media internaţională tace mâlc în legătură cu acest subiect, după un „sistem” binecunoscut, pe care vrea să-l aplice şi în acest caz. Se doreşte astfel ca subiectul să fie cât mai puţin cunoscut, iar filmul să nu fie vizionat de un număr mare de oameni. Ne aşteptăm de asemenea ca foarte repede să fie lansată „propaganda pentru proşti”, prin care „experţi” şi oameni de ştiinţă „competenţi” îşi vor etala propriile lor păreri despre veridicitatea celor prezentate în film, grăbindu-se desigur să asigure populaţia că totul nu este decât o înşelătorie şi o farsă bine realizată. „Metoda” este însă atât de prăfuită şi de uzată, încât este puţin probabil să mai aibă succes şi de această dată, mai ales datorită probelor şi demonstraţiilor ştiinţifice zdrobitoare pe care Steven Greer le pune la dispoziţie în cadrul acestui documentar. Cercetătorul american prezintă peste 100 de mărturii de la diverși martori oficiali cu o înaltă credibilitate - ce au făcut parte din structurile guvernamentale, militare sau ale Serviciilor Secrete - despre contactul lor „la prima mână” cu operaţiunile de secretizare, tăinuire și manipulare impuse de elita mondială a puterii, pentru a nu lăsa aceste informații să ajungă într-un mod credibil la publicul larg. În aceste condiţii şi după apariţia documentarului în lumea întreagă, după ce el va fi vizionat în toate mediile şi va fi cunoscut la toate nivelele, ne întrebăm: ce vor mai spune scepticii, cum vor mai acţiona politicienii şi guvernele, ce minciuni vor mai inventa cei din „oculta mondială” pentru a justifica ceea ce se prezintă într-un mod zdrobitor în acest documentar?
Deşi doctorul Greer afirmă că ştie despre planurile de asasinare care au fost făcute în ceea ce îl priveşte, totuşi el spune că nu a ezitat să includă în acest documentar descoperirea uluitoare a unui schelet aparţinând unei fiinţe extraterestre de foarte mici dimensiuni. Împreună cu echipa lui de studiu şi cercetare, Steven Greer s-a deplasat în Europa pentru a intra în posesia unui fragment din scheletul acelei fiinţe extraterestre, care mai apoi a fost studiat şi analizat în laboratoarele cele mai moderne din liga universităţilor americane (IVY League). Deşi ştia de existenţa acelei fiinţe extraterestre, totuşi până în anul 2012 doctorului Greer i-a fost refuzat accesul la rămăşiţele fizice ale acelei fiinţe de pe altă planetă. Testele genetice efectuate în cele mai sofisticate laboratoare din prezent, care au durat câteva luni, au oferit concluzii ferme şi clare, care după cum se prezintă în documentar vor schimba pentru totdeauna realitatea existenţei umane pe Pământ. Filmul ne oferă de asemenea o complet nouă perspectivă asupra tehnologiei existente pe planeta noastră, a evoluţiei umanităţii şi a organizaţiilor clandestine care au urmărit în mod sistematic să blocheze progresul omenirii, manipulând şi controlând prin felurite mijloace sinistre populaţia globului.

Totodată, documentarul reprezintă o încununare a activităţii laborioase depusă de doctorul Greer de-a lungul a mai bine de 20 de ani în domeniul OZN-urilor şi a existenţei vieţii extraterestre, precum și a legăturilor pe care guvernul american le-a stabilit cu mai multe tipuri de civilizaţii ET de-a lungul timpului. Eforturile sale susţinute şi apelurile repetate către Guvernul SUA pentru a desecretiza toate aceste informaţii au rămas în tot acest timp fără rezultat. După cum ştim prea bine, aceasta este „practica” obişnuită a oficialilor şi politicienilor care se pare că încă mai respectă (deşi într-o manieră din ce în ce mai şovăitoare) directivele unui grup ocult de fiinţe care îşi arogă titlul de „Iluminaţi”.
Documentarul „Sirius” include imagini grafice ale rezultatelor cercetărilor ştiinţifice asupra ADN-ului acelei fiinţe extraterestre. În avanpremieră a fost furnizată de asemenea imaginea în raze X a creaturii minuscule, pentru că în acest fel să avem idee despre structura internă a trupului ei.


În ansamblu, se pare că documentarul „Sirius” reprezintă cea mai competentă, directă şi exactă prezentare de dovezi a existenţei unor fiinţe extraterestre pe planeta noastră şi a operaţiunilor de tăinuire a acestui adevăr extraordinar faţă de populaţia Pământului.
În anul 1993 Steven Greer a înfiinţat aşa-numitul Proiect Dezvăluirea (The Disclosure Project), în scopul de a determina Guvernul american să informeze poporul asupra adevărului privind legăturile oficiale pe care le-a stabilit cu anumite civilizaţii extratrestre, precum şi despre numeroasele epave de farfurii zburătoare sau corpuri ale unor fiinţe extraterestre ce au fost recuperate, după ce acestea s-au prăbuşit pe Pământ. El a îmbinat acest ţel cu cel al deconspirării tehnologiilor bazate pe energia liberă, care deşi există şi sunt perfect funcţionale, totuși sunt ţinute ascunse şi nu sunt puse la dispoziţia omenirii. Într-o înregistrare video, Greer declară: „Ceea ce trebuie să înţeleagă oamenii este că secretul din jurul farfuriilor zburătoare şi a inteligenţei extraterestre nu are în realitate nimic de a face cu fiinţele extraterestre. Acest secret are însă de a face în totalitate cu oamenii şi cu acea putere manifestată de o elită conducătoare la nivelul celor mai mari corporaţii din lume, ce implică interese financiare uriaşe. Această elită, acest „Guvern Ocult” nu doreşte ca omenirea să cunoască adevărul despre civilizaţiile extraterestre şi despre tehnologiile avansate ce implică energia liberă.”
Steven Greer declară în continuare că în ultimii 100 de ani aceste tehnologii uimitoare au fost inventate şi ele există, aşteptând să fie implementate în sistemul social al populaţiei. Cunoaşterea lor a fost însă blocată prin orice mijloace şi în mod repetat de către aceleaşi sinistre organizaţii „iluminate”, alcătuite din fosile de ramură nobilă, din bancheri pervertiţi, din industriaşi lacomi şi din politicieni corupţi.
„Aceasta este cu adevărat o poveste care nu a mai fost niciodată revelata până acum. Odată ce oamenii vor înţelege că misterele propulsiei OZN-urilor au fost înţelese în cadrul anumitor proiecte clasificate, ei vor realiza de asemenea că nu mai avem deloc nevoie de petrol, de cărbune sau de energie nucleară. Acesta este de fapt adevărul care a determinat menţinerea cu străşnicie a secretului.”
Trailer-ul documentarului poate fi urmărit aici:

comments powered by Disqus