Cosul meu
Cosul este gol!

Dovezi clare din probele de ADN ale lui „Bigfoot”, care atesta existenta unei noi specii de fiinta cu aspect umanoid

06-12-2012
Cercetătorii vor face cunoscute în câteva săptămâni de acum încolo rezultatele finale ale analizelor pe care le-au efectuat asupra unor probe de ADN (în special fire de păr) aparţinând „legendarei” fiinţe uriaşe, cu aspect de maimuţă, despre care se spune de mai bine de patru decenii ca a înfierbântat minţile fermierilor din America. Ea a fost numită „Bigfoot”.

Deşi toate părţile implicate în procesul studierii şi analizelor eşantioanelor de ADN ale lui Bigfoot au semnat protocoale şi convenţii pentru a nu dezvălui nimic înainte de momentul potrivit presei şi lumii întregi, unele informaţii au răzbătut totuşi prin mass-media. Gheaţa a fost spartă la emisiunea TV The Conan Show (TBS) din America. În cadrul ei, James Fay – membru al Bigfoot Research Organization – a revelat, fie doar şi aluziv, evenimentul istoric al descoperirii oamenilor de ştiinţă, deoarece el nu semnase înţelegerea de confidenţialitate.
De-a lungul ultimilor 20 de ani au fost prelevate mai multe mostre de ADN din părul misterioasei fiinţe, însă abia acum cercetătorii au avut posibilitatea să intre în posesia primului eşantion de păr suficient de mare, astfel încât să permită trasarea hărții întregului genom al lui Bigfoot. Prima concluzie a fost aceea că fiinţă mamiferă este atât de inteligentă, încât ea a fost capabilă fără probleme să nu depindă deloc de prezenţa omului. Eşantionul de ADN care a fost studiat arată fără echivoc faptul că o primată ce nu a fost niciodată identificată sau descoperită până acum a populat de zeci de mii de ani pădurile umbroase ale ţinuturilor de vest ale Americii.
Nouă descoperire îi determină pe oamenii de ştiinţă contemporani să-şi clatine serios concepţiile despre evoluţia omenirii, deoarece acum apare din ce în ce mai evident faptul ca Bigfoot poate să reprezinte cheia misterului care frământa din vremuri ancestrale omenirea: este fiinţa umană o creaţie, este ea un produs al ingineriei genetice? sau ea a urmat cursul evoluţiei din maimuţă, aşa cum afirmă teoria darwinista?

comments powered by Disqus