Cosul meu
Cosul este gol!

Epava OZN-ului prabusit langa insulele japoneze Okinawa este blamata pentru moartea a milioane de pesti

29-01-2013
În unul dintre articolele recent postate menţionam despre prăbuşirea unui OZN foarte aproape de coasta Japoniei, în zona insulelor Okinawa, în apele Oceanului Pacific. În spiritul prostiei, minciunii şi manipulării cu care ne-au obişnuit guvernanţii actuali, scriam că guvernul Japoniei nu face excepţie – influenţat de asemenea şi de presiunea diplomatică americană -, ascunzând cât mai bine acea operaţiune de recuperare a OZN-ului prăbuşit de ochii presei şi a televiziunilor particulare.

Iată însă că primele semne şi efecte neplăcute ale prăbuşirii OZN-ului au început deja să apară: exact în zona în care nava extraterestră a eşuat, în urmă cu câteva zile au apărut la suprafaţa apei cadavrele a milioane de peşti şi vietăţi marine, moarte datorită emisiei unei substanţe foarte toxice ce s-a scurs din nava eşuată.

Primele estimări arată că este vorba de aproximativ 50 de tone de peşte, care s-au răspândit de-a lungul coastei.

Site-ul www.Inothernewz.com a furnizat câteva fotografii ale plajelor. Mulţi peşti prezintă arsuri de diferite grade pe corp sau răni adânci în jurul ochilor. Inothernewz.com este una dintre foarte puţinele agenţii internaţionale de ştiri care se ocupă de acest caz foarte special, pe care guvernul japonez îl doreşte de asemenea foarte secret. Agenţia a reuşit să stabilească legătura cu un oficial din cadrul cabinetului Primului Ministru japonez, care are acces la informaţiile despre desfăşurarea acestei operaţiuni. Această sursă oficială din guvernul japonez a afirmat la scurt timp după ce a fost contactată de către Agenţia de ştiri, că moartea peştilor are o legătură directă cu prăbuşirea OZN-ului în acea zonă a Oceanului. Sursa a declarat că la bordul vasului militar JS Kurama, care efectuează operaţiunile de salvare a epavei, se afla o echipă de oameni de ştiinţă care au anunţat biroul Primului ministru că din OZN se scurge o substanţă toxică ce infestează apele oceanului, ridicându-se la suprafaţa lui. Mai mult decât atât, în contact cu apa substanţa respectivă eliberează anumiţi vapori toxici; din această cauză, operaţiunile au fost oprite mai multe ore.
Rezidenţii din raza portului sunt uimiţi şi totodată îngrijoraţi, deoarece nu au mai văzut niciodată aşa ceva până acum. Tsutomu Irabu, de 57 de ani, mărturiseşte: „N-aş fi crezut aşa ceva, dacă nu aş fi văzut cu ochii mei. Este pentru prima dată când văd aşa ceva. Mirosul de putrefacţie este îngrozitor.” Pe de altă parte, Yamato Endo, 18 ani, declară: „Îmi este frică să ating vreun peşte. Eu cred că substanţa care le-a cauzat moartea este foarte toxică şi nu provine de pe planeta noastră. Nu vreau să mă infectez.”
Inothernewz.com a întrebat oficialul japonez când va hotărî Primul Ministru dacă va permite agenţiilor de ştiri să aibă acces la relatarea cu lux de amănunte a acestui incident excepţional pentru omenire. Sursa guvernamentală a declarat: „Acesta este chiar motivul pentru care am acceptat să dau toate aceste declaraţii până în momentul de faţă. Poporul japonez are dreptul deplin să cunoască ce anume s-a petrecut în apele sale teritoriale. Transparenţa este foarte importantă pentru mine, ca oficial guvernamental, dar am rezerve în această direcţie în ceea ce-l priveşte pe Primul Ministru. Din ceea ce ştiu, este posibil să treacă o foarte lungă perioadă de timp până când Cabinetul lui va da declaraţii în acest sens şi nici măcar acest lucru nu este sigur că se va petrece vreodată. Îmi pare rău, este foarte trist ceea ce se petrece.” Aceeaşi sursă oficială din guvernul japonez a afirmat în continuare în legătură cu imensele cantităţi de pește mort de la ţărm: „Sunt sigur că în următoarele ore şi zile vor sosi câteva echipe care vor strânge imediat peştele mort, având grijă să nu lase nicio urmă a acestui eveniment sau a vreunei posibile legături a lui cu prăbuşirea OZN-ului. Guvernul va nega absolut totul în legătură cu acest eveniment. Primul Ministru a fost foarte supărat atunci când Marina Japoneză a permis apariţia acelei fotografii a prăbuşirii OZN-ului. Marina a primit imediat ordin să nu mai publice nimic ori să mai facă vreun comentariu cu privire la acest incident, fără aprobarea directă a Primului Ministru.”
Comentariile sunt aproape de prisos. Ne întrebam însă retoric: oare cum îşi imaginează aceşti „lideri” care ne conduc că lumea va rămâne mereu la stadiul de imbecilizare şi prosteala actuală, în care ea este în mod deliberat menţinută?
comments powered by Disqus