Cosul meu
Cosul este gol!

Iranul afirma ca extraterestrii „inalti si albi” controleaza America

11-03-2014
Unele dintre documentele secrete ale NSA (Agenţia de Securitate Naţională a Americii) făcute cunoscute de către Edward Snowden în imensul scandal al interceptărilor, care a început acum câteva luni, demonstrează fără echivoc faptul că Statele Unite ale Americii au fost conduse în ultimii zeci de ani de către o rasă de extratereştri cu pielea albă, înalţi, care au asistat de asemenea ridicarea celui de al Treilea Reich al Germaniei Naziste încă din anii ’30.Ştirea a fost publicată recent de către agenţia iraniană de ştiri Fars News Agency. Rusia, fiind un aliat din umbră al Iranului, a publicat un raport prin intermediul FSB-ului său (Serviciului Secret de Informaţii), care arată fără nicio îndoială dovezi cât se poate de clare ale faptului că SUA au fost conduse de către reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre cel puţin din anul 1945 până în prezent.

Se pare că agenţia iraniană Fars a preluat ştirea de pe site-ul whatdoesitmean.com, care afirmă că Edward Snowden, după ce a primit azil politic în Rusia, a pus la dispoziţia conducerii acestei ţări anumite documente care arată în mod clar faptul că o rasă extraterestră a sosit pe Pământ acum câteva zeci de ani, i-a ajutat în anii ’30 pe nazişti să construiască o flotă de submarine foarte avansate din punct de vedere tehnologic, iar apoi s-a întâlnit în anul 1954 cu preşedintele american Dwight Eisenhower, prilej cu care s-a pus la punct „regimul secret de conducere al Americii”. Ceea ce este îngrijorător din raportul FSB rusesc, e faptul că se spune că extratereştrii albi şi înalţi au determinat crearea unei supravegheri electronice în masă a populaţiei Pământului, care este ultima fază înaintea preluării complete a controlului asupra planetei noastre.

Rusia este cel mai mult preocupată să afle dacă cei care se opun „guvernului din umbră extraterestru, condus de Obama” s-au aliat la rândul lor cu o altă rasă extraterestră sau nu. Aceasta ar face ca Pământul să devină încă o dată teatrul unor operaţiuni beligerante între civilizaţii extraterestre, cu efecte dintre cele mai rele asupra omenirii.

Informaţia este considerată a fi „o nouă teorie a conspiraţiei”, însă site-ul whatdoesitmean.com şi raportul FSB rusesc îşi sprijină afirmaţiile pe declaraţiile fostului ministru canadian al apărării, Paul Hellyer, care se pare că a confirmat informaţia furnizată de Snowden.
Se prea poate ca multe dintre elementele furnizate în aceste informaţii să nu corespundă adevărului, mai ales că Iranul este ca un ghimpe în coasta SUA, pregătindu-se să devină o putere nucleară. Pe de altă parte, să ne amintim că oricât de nebuneşti ni s-ar părea unele teorii conspiraţioniste, ele nu apar totuşi din nimic. Există întotdeauna un sâmbure de adevăr în jurul căruia se ţese o poveste mai mult sau mai puţin fantezistă, însă de cele mai multe ori elementele false sunt destul de puţine, astfel încât este foarte bine să rămânem vigilenţi.


comments powered by Disqus