Cosul meu
Cosul este gol!

O piramida din perioada Jurasicului a fost descoperita in Ucraina

15-04-2014
Ca o ironie a ceea ce se petrece în prezent în Ucraina şi în special în peninsula Crimeei, un savant ucrainean anunţă descoperirea celei mai vechi piramide din lume, exact pe teritoriul Crimeei, despre care afirmă că a fost construită în perioada Jurasicului (acum 201,3 – 145 milioane de ani).

Aşa după cum relatează postul de televiziune ICTV, descoperirea a fost făcută accidental de către omul de ştiinţă Vitali Anatolevici Goh, în timp ce acesta (împreună cu echipa lui de cercetare) urmărea să găsească surse de apă prin intermediul unor metode alternative. Absenţa apei pure, potabile, pare să fie o problemă spinoasă în Crimeea. El a descoperit astfel o piramidă gigantică îngropată în sol, a cărei înălţime este de 45 de metri, iar lungimea laturii de 72 de metri. Goh afirmă că piramida a fost construită în aceeaşi perioadă cu existenţa dinozaurilor pe Pământ.Piramida din Crimeea este tronconică, întocmai ca piramidele mayașe, dar se aseamănă mai mult cu piramidele egiptene. În interior ea este goală, însă sub fundaţia ei s-a descopeit o mumie aparţinând unei fiinţe de origine necunoscută. Goh declară: „Sub fundaţia piramidei am descoperit o mumie a unei fiinţe de mici dimensiuni, măsurând 1,3-1,4 metri, cu o coroană pe cap. De asemenea, există o cameră de rezonanţă a unui aşa-numit Sfinx.’’

Fireşte, nu se ştie cine a construit piramida. Varful ei este la 9 metri sub suprafaţa solului. La excavarea ce a fost începută doar cu forţa braţelor, au început să apară felurite incidente stranii, care inițial au împiedicat pătrunderea în interiorul piramidei dincolo de adâncimea de 38 de metri. În consecinţă, baza piramidei nu a fost atinsă. S-a constatat însă că piramida a fost construită în proporțiile secţiunii de aur (1:1,6).
Grupul de cercetători conduşi de Vitali Goh au început curând să caute în vecinătate şi alte asemenea piramide. Au descoperit astfel încă 6 construcţii sub pământ, care s-au dovedit a fi aşezate într-o anumită ordine. Prima piramidă este la baza mării, în apropiere de Foros; a doua este plasată în zona Balaklava, iar a treia se afla lângă capul Fiolent; a patra piramidă este lângă staţia Sevastopol – Tovarniy, a cincea este chiar cea descoperită iniţial, care a fost descrisă mai sus, şi care se afla plasată în apropiere de autostrada Kamishovoe. Mai există încă alte două piramide la o anumită depărtare de aceste locaţii, pe un teren părăsit.

Astfel, între Sevastopol şi Foros au fost descoperite şapte piramide. În vara anului 2001, piramidele din Crimeea au fost investigate de mai mulţi savanţi din lumea întreagă. Prin investigarea cu mijloace tehnice superioare, au fost descoperite alte 37 de astfel de construcţii. 28 dintre acestea formează un romb uriaş, în mijlocul căruia se afla o piramidă înaltă de 56 de metri.

Misterele legate de aceste piramide sunt încă numeroase, însă unele concluzii sunt clare şi recunoscute de toţi savanţii: aceste construcții au fost realizate de o civilizaţie foarte avansată tehnologic şi ele au servit unor ţeluri de transmisie energetică foarte intensă. Nivelurile energetice din interiorul lor este extraordinar de ridicat. Cu toate acestea, mass-media aşterne în continuare o tăcere penibilă asupra unor descoperiri de acest gen, care au puterea de a da peste cap toată „istoria’’ umanităţii şi a planetei noastre, aşa cum ne-a fost ea oferită de ştiinţa modernă...

comments powered by Disqus