Cosul meu
Cosul este gol!

O sirena filmata langa tarmul Groenlandei

17-06-2013
Sirenele din filmul prezentat de Animal Planet au fost în mod evident imagini generate pe calculator (CGI):Însă filmarea de mai jos pare să nu se mai încadreze deloc în acelaşi tipic. Chiar şi filmul produs de celebrul canal de televiziune trebuie să fi avut, cu siguranţă, surse reale care au stat la baza acelor simulări, surse ce au fost interzise mai apoi de către autorităţile guvernamentale pentru a nu fi prezentate pe post.
Creatura filmată timp de câteva secunde în videoclipul de mai jos are ochi mari şi luminoşi, aşa cum ar trebui să aibă o făptură ce trăieşte într-un mediu cu puţină lumină.
Clipul prezintă o scurtă filmare ce a fost oferită pe reţeaua principală de televiziune, unde doi oameni de ştiinţă argumentează pe marginea unor secvenţe surprinse în adâncul mării din apropierea Groenlandei. Unul dintre cei doi cercetători este doctor şi a avut o experienţă asemănătoare, în care a putut observa sirene în largul coastelor Africei de Sud. El confirmă că ceea ce a fost filmat în Groenlanda corespunde cu ceea ce a văzut el însuşi în emisfera de sud a planetei noastre.
comments powered by Disqus