Cosul meu
Cosul este gol!

Plecarea expeditiei extraordinare spre interiorul Pamantului a fost fixata pentru luna iulie, 2013

24-07-2013
Se pare că înregistrarea de mai jos a fost realizată în anul 2012:Brooks Agnew a anunţat că expediţia spre interiorul Pământului, pe care doreşte să o organizeze cu participare mondială, a obţinut finanţare de la o firmă de producţie din New-York. În principiu, data plecării a fost anunţată pentru această lună (iulie), 2013.
Legendele antice (dar şi cele moderne), povestirile, relatările şi dispariţiile misterioase care s-au petrecut de-a lungul timpului în zona Polului Nord al planetei noastre atestă existenţa unei „depresiuni” oceanice dincolo de Cercul Arctic, care nu reprezintă altceva decât intrarea către interiorul Pământului. Expediţia îşi propune să identifice această „depresiune” cu ajutorul giroscoapelor de la bordul vaporului şi, dacă vor fi condiţii prielnice, să pătrundă în „golul” pe care ea îl formează. Expediţia va dura 15 zile.
Pe vas există loc pentru 100 de pasageri, iar contractul cu firma de producţie care a finanţat proiectul prevede ca întreaga acţiune să fie filmată, astfel încât la revenire să poată fi realizat un documentar pe baza datelor obţinute şi a materialului filmat în această expediţie. Precedentul contract de finanţare a expediţiei, pe care Agnew îl făcuse cu renumita companie Park Avenue din New-York, a fost spulberat datorită falimentului brusc şi aparent misterios al acelei companii. A fost nevoie de o regrupare şi o reînnoire a forţelor pentru a se obţine acest nou contract de finanţare. Să sperăm că de această dată elita malefică mondială, ce urmăreşte cu disperare să blocheze orice ar putea fi revoluţionar pentru omenire, nu va mai reuşi să oprească startul temerarei expediţii.
Unii cercetători - cum ar fi Jan Lamprecht, autor al lucrarii „Hollow Planets” - sugerează de asemenea posibilitatea interiorului gol al planetelor. In inregistrarea video de mai jos el analizeaza aceasta ipoteza pe baza datelor seismice:

comments powered by Disqus