Cosul meu
Cosul este gol!

REN-TV din Rusia a difuzat documentarul despre tirania financiara a lumii!

29-01-2013
În ciuda neîncrederii unora şi a suspiciunii pe care cei mai mulţi dintre cititori au afişat-o la citirea articolului pe care noi l-am prezentat în urmă cu aproximativ o lună, despre un documentar exploziv ce va fi difuzat pe postul TV rusesc REN, acest lucru s-a petrecut în realitate pe 16 ianuarie, la o oră de vârf.
Evenimentul este cu atât mai important, cu cât niciun alt post media nu a avut curajul până acum să prezinte un astfel de subiect sensibil, care se referă la modul în care populaţia globului a fost şi este înrobită financiar. Dintr-o anumită perspectivă, putem chiar spune că acesta este un prim pas către acţiunea „Dezvăluirea” (Disclosure), unul dintre cele mai mari secrete care, odată descoperit, va permite eliberarea omenirii de sub Tirania Financiară ce o subjugă de atâta timp, oferind posibilitatea adoptării unor noi direcţii în tehnologie şi în producţia economică.
Deocamdată nu există o subtitrare a documentarului în limba română sau engleză, dar sperăm că aceasta să fie în curând accesibilă. Unul dintre personajele importante care sunt intervievate în acest documentar este David Wilcock; de altfel, imediat după difuzarea documentarului, unul dintre membrii guvernului rus ar fi afirmat despre David că aportul său în film a fost unul deosebit de bun şi că sunt semne evidente ale maturizării şi echilibrului interior pe care el le-a dobândit.
Documentarul durează 3 ore şi a fost împărţit în trei părţi: prima parte (o oră) tratează despre cei bogaţi şi despre felul în care poţi să devii bogat. În această secţiune sunt prezentate de asemenea istoriile familiilor Rothschild şi Rockefeller; a doua parte (o oră) se referă la „conspiraţia aurului mondial” (Al Doilea Război Mondial etc.) şi conţine de asemenea un interviu cu economistul şi scriitorul David Wilcock. În finalul acestei părţi sunt prezentate informaţii despre unele persoane publice, lideri naţionali care au încercat să se opună regulilor bancherilor din Statele Unite ale Americii şi ca urmare au fost asasinaţi; a treia parte (o oră) tratează mai ales aspecte despre imperiul financiar construit de familiile Rothschild şi Rockefeller, despre anumiţi oligarhi ruşi care au dat faliment, despre Noua Ordine Mondială şi prezintă în final un interviu în exclusivitate cu Benjamin Fulford.
Documentarul (în limba rusă) poate fi urmărit aici:

comments powered by Disqus