Cosul meu
Cosul este gol!

Rezultatele testelor ADN efectuate pe esantioanele biologice apartinand fiintei numite „Bigfoot” au fost date publicitatii

13-12-2012
Analizele au fost efectuate în laboratoarele ştiinţifice din Nacogdoches, Texas, SUA, de o echipă de cercetători condusă de veterinarul Melba S. Ketchum, a cărui activitate publicistică include mai mult de 30 de lucrări de specialitate. După 5 ani de studii intense şi analiză a mai mult de 100 de probe şi eşantioane presupuse ca aparţinând lui „Bigfoot”, s-a ajuns la concluzia că această fiinţă a reuşit să se dezvolte în arealul Americii de Nord în urmă cu aproximativ 15 000 de ani, ca urmare a încrucişării dintre Homo Sapiens şi o primată necunoscută.
Concluziile echipei de cercetători demonstrează fără echivoc faptul că „Bigfoot” nu numai că există şi nu este o închipuire, o legendă sau un mit, ci că această creatură reprezintă de asemenea o rudă a fiinţei umane moderne, deşi ea nu este totuşi un strămoş al nostru; mai curând, putem spune că ea reprezintă o „ramură” din arborele genetic al lui Homo Sapiens. Tocmai de aceea se impun deja anumite legi care să împiedice vânarea lui Bigfoot, mai ales în statele Washington şi California, unde el a fost văzut adeseori.

comments powered by Disqus