Cosul meu
Cosul este gol!

Rusia face primele dezvaluiri despre realitatea OZN-urilor

21-11-2012
Alături de Franţa, Marea Britanie şi Mexic, oficialii ruşi au început şi ei campania de declasificare a unor informaţii secrete despre fenomenul OZN şi a evenimentelor care nu au o explicaţie naturală. Ne întrebăm care este motivul pentru care oficialii români nu îndrăznesc să procedeze în mod asemănător?

Până se hotărăsc ei, cadre înalte din fosta conducere a KGB-ului, a Departamentului de Apărare Anti-Aeriana şi a Academiei de Ştiinţe din Rusia au prezentat anumite fapte şi evenimente tulburătoare care au implicat nave extraterestre. Este evident că ruşii nu doar cunoșteau foarte bine realitatea OZN-urilor şi a vieţii extraterestre, dar de asemenea ei ştiau că anumite rase ET au luat deja legătura cu unele guverne ale lumii în decursul istoriei recente a Pământului.

Toate aceste mărturii şi analize sunt incluse într-un film documentar de excepţie, care prezintă de asemenea şi unele informaţii despre Programul Spaţial rusesc, precum şi multe fotografii şi filmări video a unor nave extraterestre prăbuşite.

comments powered by Disqus