Cosul meu
Cosul este gol!

Senatul SUA declara intregul teritoriu al tarii ca fiind un „camp general de batalie”

23-04-2013
Această ştire a fost difuzată de CNN (care pare a fi orice, mai puţin un canal de informare corectă a populaţiei prin intermediul televiziunii). Consensul general este că această „stare de urgenţă” în care se afla ţara nu îi vizează neapărat pe cetăţenii ei, ci se referă mai ales la persoanele străine şi la „teroriştii” care au intrat pe teritoriul Americii.


Proiectul de lege din Senatul American a trecut cu o majoritate de 93 la 7; el declară întregul teritoriu al Americii ca fiind un „teren de luptă”, datorită evenimentelor dramatice (atentate) petrecute în ultimele luni (Sandy Hook, Boston, Texas etc). Aceasta înseamnă că Armata americană poate să opereze de acum înainte în mod direct în oraşe şi asupra populaţiei. Militarii pot aresta fără mandat pe oricine considera că este suspect, pot reţine, interoga şi chiar asasina cetăţenii Statelor Unite, fără teamă de consecinţe legale.
Practic vorbind, aceasta înseamnă că America şi-a declarat război ei însăşi. Există totuşi şansa ca acest proiect de lege să nu devină o lege efectivă, caz în care americanii şi-ar lua adio de la drepturile lor cetăţeneşti şi de la aşa-zisul „pământ al făgăduinţei”.

Link-ul despre proiectul respectiv de lege poate fi consultat aici:

http://www.gpo.gov/fdsys/pkg/BILLS-112s1867pcs/pdf/BILLS-112s1867pcs.pdf
comments powered by Disqus