Cosul meu
Cosul este gol!

Sonarele Marinei Americane si explozivii folositi de aceasta in anumite actiuni submarine vor ucide mare parte dintre vietatile mari ale oceanelor. Un apel la salvarea balenelor

25-03-2014


Există în anumite medii opinia – care îşi găseşte tot mai mult spaţiu chiar şi în rândul savanţilor contemporani – că moartea miilor de balene şi delfini din ultimii ani nu reprezintă numai un efect direct al testelor cu echipament militar, ce au fost efectuate în mediul subacvatic, ci de asemenea ele sunt si un semnal şi totodata o avertizare asupra drumului periculos pe care a intrat omenirea. Ideea este că aceste mamifere şi cetacee par a fi cu mult mai mult decât nişte simple animale necuvântătoare, aşa cum au dovedit-o nenumărate teste şi experimente ce au fost efectuate până în prezent. Există deci părerea că ele reprezintă suflete evoluate, incarnate aici pe Pământ pentru a asista omenirea în aceste vremuri dificile, astfel încât ea să-şi urmeze destinul glorios spre ascensiunea spirituală care a fost demult prevăzută.Ne-am putea întreba pe bună dreptate: de ce Marina Americană (US Navy) ar contempla într-un mod tâmp distrugerea preţiosului ecosistem submarin, care este o parte importantă a echilibrului natural al planetei noastre, dacă nu ar dori efectiv să provoace acest dezastru la nivel planetar, într-o scelerată dorinţă de a provoca rău? Forţa armată americană se pregăteşte să ucidă cel puţin 1000 de balene (suntem însă convinşi că acest număr este mult subestimat) în următorii 5 ani, pentru a efectua unele „teste militare importanteā€ în adâncurile oceanelor, care implică sonare şi explozivi foarte puternici.

Pe drumul ce ne este deschis în faţă, nu vom avea nevoie de putere militară, nici de arme şi nici de astfel de experimente criminale. Apelul adresat întregii umanităţi este cu atât mai valoros, cu cât el este adresat de renumitul actor irlandez Pierce Brosnan:


comments powered by Disqus