Cosul meu
Cosul este gol!

Sondaj-soc in SUA: aproape jumatate dintre americani suspecteaza Guvernul de minciuna si acoperire in cazul tragicelor evenimente de la 11 septembrie 2001!

20-09-2013
La 12 ani de la teribilele evenimente din 2001, o mare parte din populaţia Americii pare să-şi fi modificat radical părerea despre adevărul dramatic al acelor zile. Un studiu ştiinţific recent, realizat de YouGov şi sponsorizat de ReThink911.org a revelat faptul că doar 40% dintre cetăţenii americani sunt pe deplin satisfăcuţi de cele aflate în legătură cu evenimentele de acum 12 ani, în timp ce 48% din populația Americii fie se îndoiește de versiunea oficială, fie nu crede deloc în aceasta.Şocant este că doar 23% dintre americani cred în versiunea oficială despre prăbuşirea clădirii World Trade Center 7, clădirea de 47 de etaje care s-a prăbuşit aparent fără niciun motiv în dupa-amiza fatidicei zile de 11 septembrie 2001. Totuşi, cu adevărat şocantă este de fapt prostia inimaginabilă a unui procent însemnat (unul din patru americani, deci 25%!) care sunt convinşi de povestea aiurită a Guvernului de la Washington, cum că acel colos de clădire s-a prăbuşit în 6,5 secunde datorită incendiului din birouri!
Rezultatele sondajului arată că încă nu există un consens în rândul populaţiei americane în ceea ce priveşte adevărul despre prăbuşirea Clădirii 7 din New-York şi nici pentru cea a Turnurilor Gemene. Acest însemnat scepticism public a determinat de asemenea respingerea cu hotărâre a unui nou război cu Siria.
La 12 ani de la evenimentele din 11 septembrie 2001, majoritatea americanilor crede că liderii care conduc destinele ţării mint în ceea ce priveşte motivele reale pentru care ţin morţiş să atace Siria, iar multe personalităţi publice declară fără rezerve că aşa-zisul motiv invocat, cel al „atacului cu arme chimice”, nu reprezintă decât o falsă prezentare a situaţiei. Astăzi, la 10 ani de la atacarea Irak-ului, o covârşitoare majoritate dintre americani recunoaşte că războiul din această țară s-a bazat doar pe minciuni.
Reversul medaliei pare să-şi arate însă faţa: dacă teribilele evenimente din 11 septembrie 2001 au indus un fel de „hipnoză” în masă, mai ales pentru americani, provocând o transă colectivă ce a permis guvernanţilor să-şi motiveze atacurile furibunde din Orientul Mijlociu, în prezent această transă s-a disipat şi tot mai mulţi oameni par să se trezească din somnul greu al prostiei, manipulării şi ignoranţei cu care au fost trataţi atâţia ani.

comments powered by Disqus