Cosul meu
Cosul este gol!

Stiri importante in legatura cu data de 1 septembrie

30-08-2013
Papa Francisc a semnat o Scrisoare Apostolică la data de 11 iulie 2013, care devine efectivă începând cu data de 1 septembrie 2013. Prin aceasta, Sfantul Scaun care anulează toate drepturile de imunitate pentru judecători, avocaţi, oficiali guvernamentali şi toate celelalte entităţi juridice care sunt sub protecţia Curiei romane, ce reprezintă aparatul administrativ central şi inima guvernării pentru Biserica Catolică la nivel mondial. De notat că, practic, toate corporaţiile şi-au găsit „adăpost” de-a lungul timpului sub Curia romană, tocmai în vederea acoperirii crimelor, afacerilor oneroase, spălării banilor sau tranzacțiilor frauduloase pe care le-au făcut de-a lungul multor decenii.
Prin urmare, începând cu 1 septembrie, toate aceste „persoane” vor trebui să dea socoteală în faţa legii pentru crimele de război, pentru crimele împotriva umanităţii, precum şi pentru restricţionarea unei lungi serii de drepturi şi libertăţi ale fiinţelor umane etc.
Un prim efect notabil, ce a urmat imediat după semnarea actului apostolic de către Papa, a fost cel prin care preşedintele Rezervei Federale a Americii, Ben Bernanke, şi-a anunţat demisia începând cu data de 1 septembrie 2013.
De asemenea, unul dintre guvernatorii Rezervei Federale şi-a anunţat şi el demisia, tot de pe 1 septembrie 2013.Aceștia au fost imediat urmați de către Secretarul Departamentului de Securitate a SUA, Janet Napolitano, care şi-a depus demisia începând cu data de 1 septembrie 2013.
Oare câţi le vor urma în acelaşi spirit, al „urmei care scapă turma”?!


comments powered by Disqus