Cosul meu
Cosul este gol!

Un mini-sistem solar va intra in propriul nostru sistem solar spre sfarsitul anului 2013

09-03-2013
Astrofizicianul Jim McCanney afirmă faptul că începând cu sfârşitul lunii iunie a acestui an, în sistemul nostru solar va începe să pătrundă un alt „mini-sistem solar’’, format din comete, meteoriţi şi praf cosmic.


 
http://www.jmccanneyscience.com/

Detalii sunt oferite de cei de la Learmonth Solar Observatory din Australia, care lucrează în cadrul proiectului Wormwood. Toate dotările acelei facilităţi au fost făcute în anul 2003.
http://www.ips.gov.au/IPSHosted/neo/index.html

Interesant este ca în Biblie apare scris: „Al treilea înger a sunat din trompeta lui şi atunci o mare stea, strălucind cu putere, a căzut din cer peste o treime dintre râuri şi ape – numele ei este ‚pelin’ [wormwood]”. (Apocalipsa 8:10-11). Într-o redare generală, ca traducere, în Biblie apare: „La a treia trâmbiță, a treia parte din apele dulci se vor face amare și mulți oameni vor muri din cauza acestor ape.” 
Este doar o asociere de nume, însă ciudată e şi asocierea cu specificul domeniului: o posibilă ameninţare din spaţiu. Să vedem dacă şi câte din toate acestea se vor petrece în lunile care vor urma.
comments powered by Disqus