Cosul meu
Cosul este gol!

Una dintre cele mai importante retele de televiziune din Rusia prezinta intr-un documentar exploziv Tirania Financiara a lumii!

19-12-2012
REN-TV se afla în topul reţelelor de televiziune particulare din Rusia (http://nowwatchtvlive.com/2011/07/ren-tv-online-ren-tv-live-watch-ren-tv-russia/) şi este activa din anul 1997. Ţinta audienţei este cuprinsă în media de vârsta 18-45 de ani, cu un potenţial de 113,5 milioane de telespectatori (dintre aceştia, 12 milioane trăiesc în Moscova şi în împrejurimile ei). REN-TV are 10 sucursale şi 19 operatori prin cablu cu care colaborează în prezent, fiind considerată de mulţi „un adevărat bastion al mass-media” în Rusia.


Tocmai de aceea este uluitoare şi totodată epocală decizia acestui post de televiziune de a prezenta o emisiune fulminantă despre tirania financiară la care este supusă omenirea în ultimul secol. Cu această emisiune se poate spune că REN-TV va face istorie, deoarece în documentarul respectiv sunt prezentate elemente şi dovezi despre aurul furat omenirii, despre procesul susţinut de Neil Keenan, despre Iluminaţi, despre Banca Rezervei Federale a Americii şi despre coaliţia a aproximativ 160 de naţiuni împotriva sistemului economic şi financiar din prezent, care este foarte putred şi corupt.
Informaţiile de acest gen au fost mereu clasificate ca fiind tabu, însă începând cu anul 2011 datele au început să apară din felurite surse. O contribuţie foarte importantă în această direcţie a avut-o şi materialul prezentat de David Wilcock în iulie 2012, în care el expune studiul cu rezultate uluitoare al unei echipei de cercetători elveţieni asupra finanţelor lumii. S-a dovedit astfel că în realitate întreaga bogăţie a lumii este controlată şi în mare parte deţinută doar de un foarte mic grup de persoane, care s-au folosit de ameninţări, crime, şantaje şi mita pentru a-şi menţine influenţa asupra unor grupuri mult mai mari de interese, companii şi oameni.
Din studiul extrem de laborios efectuat de echipa Glattfelder & co. de cercetători elveţieni, a rezultat că 80% din bogăţia întregii lumi este în mod direct deţinută de 737 de corporaţii, care la rândul lor sunt controlate de o „super-entitate” formată doar din 147 de corporaţii; 75% dintre acestea sunt instituţii financiare. Au fost publicate deja numele primelor 50 de corporaţii, majoritatea dintre ele fiind bănci aflate în jurisdicţia Rezervei Federale a Americii. Pe primul loc, ca „entitatea” financiară cea mai înaltă şi mai puternică din lume – aşa cum apare ea pe lista Glattfelder & co. – este Banca Barclay.
Este straniu totuşi că opinia internaţională a rămas relativ „tăcută” la un an de la apariţia primelor informaţii de această natură. Pentru scepticii incurabili, nicio dovadă nu va fi vreodată suficientă; pe de altă parte, pentru cei care intuiesc şi simt adevărul, dovezile sunt aproape de prisos.
Totuşi, documentarul care va fi difuzat de REN-TV în Rusia este nu doar o premieră, ci totodată un semnal puternic al transformărilor uluitoare care se prefigurează la nivelul întregii planete.
comments powered by Disqus