Cosul meu
Cosul este gol!

Viziune spirituala asupra unor subiecte actuale ale umanitatii, sustinuta de Graham Hancock si Lorna Byrne

18-03-2014
Din anumite puncte de vedere, dialogul din clipul video de mai jos este fascinant. Doi autori de renume mondial, care totodată sunt şi exploratori ai dimensiunilor spiritualităţii umane, discută asupra unor probleme esenţiale, care constituie centrul abordării în ultima lor carte: există de fapt o luptă între Bine şi Rău? de ce sunt aşa de mulţi oameni atraşi de „partea întunecată a Forţei”? ceea ce noi vedem şi percepem este de fapt doar o fracţiune a realităţii? există îngeri printre noi şi dacă da, ce ar trebui să facem pentru a-i putea vedea? în ce măsură afectează alegerile pe care noi le facem zilnic, economia Universului în care trăim cu toţii?

Discuţia foarte interesantă mai cuprinde şi analiza unor aspecte, pe care mulţi le consideră „oculte”: care este influenta îngerilor şi demonilor asupra acţiunilor noastre de fiecare zi? de ce ştiinţa materialista se străduie să limiteze cât mai mult accesul nostru la cunoaşterea spirituală autentică? poate fi considerat internetul un instrument puternic pentru trezirea globală a conştiinţei umanităţii?

„War God: Nights of the Witch” este ultima carte a celebrului explorator al misterelor antice, Graham Hancock, în care ni se dezvăluie istoria cuceririi Mexicului de către spanioli. Pe de altă parte, „A Message of Hope from the Angels” reprezintă ultima carte a Lornei Byrne, autoare de succes care a publicat până în prezent trei alte bestseller-uri internaţionale. În această lucrare ea propune felurite metode şi oferă sfaturi pentru ca noi să comunicăm în mod eficient cu îngerii noştri păzitori şi chiar cu entităţile angelice superioare, pentru a ne construi o viaţă plină de armonie şi de fericire.comments powered by Disqus