Eden: Versiunea sumeriană a genezei

Daksha
65,00 Lei
Volumul Eden va apărea în perioada ianuarie-martie 2023.

Autor: Anton Parks

Stoc epuizat
Cod Produs: C799 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Anton  Parks a lucrat patru ani la reconstituirea chintesenței originare a unor documente inestimabile, sinteză care este prezentată în această lucrare fascinantă.
 

Citind cartea, veți descoperi că începutul Genezei din Biblie este doar o versiune trunchiată a adevărului. Grădina Edenului, Șarpele ispititor și Păcatul omului apar aici într-o lumină complet inedită, care ne arată în ce măsură aceste episoade au fost făcute treptat de neînțeles de-a lungul timpului, prin nenumărate rescrieri.

„Aflăm că zeii se războiesc între ei, că poartă o luptă armată care va duce îndeosebi la distrugerea memoriei științei.”
Bob Bellanca, BTLV, 13 februarie 2020


„Cine nu-și cunoaște trecutul n-are viitor. O afirmație la care merită să medităm… Nu e ceva nou: căutarea originilor omului este o mașină de mințit, de divizat, de ridiculizat, de desființat, de exclus… Anton Parks, scriitor specializat în culturile din Orient, s-a aplecat asupra studiului unor documente scrise, care sunt considerate cele mai vechi ale omenirii. Parks a putut nu numai să reconstituie istoria originilor noastre, ci și să demonstreze că Geneza din Biblie este doar o copie nefericită și deformată a unui astfel de eveniment… De citit obligatoriu!”
Science et Inexpliqué, nr. 34, iulie-august 2013


„Parks compară traducerile unor texte cuneiforme cu textul biblic și arată că în Geneză au fost făcute greșeli grave de interpretare… Analiza lui riguroasă pune sub semnul întrebării credințele admise.”
Nexus, UK, vol. 21, nr. 4, iunie-iulie 2014

Editura: Daksha

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!