Acțiune și reacțiune

Ganesha
-11%
35,00 Lei 31,10 Lei

Autor: Chico Xavier

Stoc epuizat
Cod Produs: ED53 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
In această lucrare, prietenul nostru (spiritul Andre Luiz, nn) a dezvăluit o mică parte din ce anume se petrece în zonele inferioare în care merge conștiința vinovată după moartea fizică. El dorește să sublinieze importanța existenței fizice ca fiind o adevărată binecuvântare a Îndurării dumnezeiești, o oportunitate pentru noi de a ne adapta la mecanismul Justiției infailibile.
Din acest motiv, el împletește firele observațiilor sale cu descrierea relațiilor dintre sfera spiritelor încarnate și tărâmurile Purgatoriului, în care se află ființele umane desprinse din învelișurile fizice și care au devenit complice în actele delicvente. Excesele comportamentelor lor au creat un iad exterior, care, de fapt, este doar o reflexie a propriilor lumi lăuntrice. Aceasta se petrece atunci când, din nechibzuință și cruzime, suntem ispitiți să practicăm acțiuni degradante ce ne obligă ulterior să îndurăm segregarea temporară în consecințele deplorabile ale greșelilor noastre.
Tendința de a pedepsi este inerentă ființei obișnuite, ca urmare a necesității de a menține ordinea în mediul colectiv, cât de mult posibil. Andre Luiz ne permite însă să percepem că Spiritismul creștin dezvăluie un concept mult mai larg despre justiție. Din acest motiv, cartea explică și faptul că Spiritismul ne disciplinează libertatea, pentru ca noi să ne bucurăm de o viață socială vrednică pe Pământ, iar în același timp pentru ca spiritul nostru să trăiască armonios, pe deplin adaptat hotărârilor Vieții universale perfecte, în conformitate cu Justiția eternă instituită de echilibrul suprem al Legilor dumnezeiești.
Pe scurt, autorul ne arată că posibilitățile noastre actuale sunt legate de perioadele întunecate din trecutul nostru, ceea ce necesită o muncă neobosită în direcția binelui.

Traducator: Adriana Enache

Data Publicării: februarie 2019

Format: 13 x 20 cm

Editura: Ganesha

Nr. Pagini: 360

ISBN: 978-606-8742-47-2

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!