Calea cea Dumnezeiască, Adevărul Suprem și Viața Îndumnezeită

Ganesha
-10%
30,00 Lei 27,00 Lei

Autor: Chico Xavier

Stoc epuizat
Cod Produs: ED56 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

În imensul număr de principii ale Evangheliei, fiecare concept al lui Cristos se adaptează la o situație specifică a spiritului aflat pe drumul vieții. Evanghelia nu se reduce la un ghid pentru glorificarea Sa. Este un ghid indispensabil pentru legislație, administrație, punerea în slujba altora și ascultare. Cristos nu trasează o linie de demarcație între templu și lucrările pământești. Tot Pământul este, simultan, locul Lui de rugăciune și terenul Lui de lucru. Lăudându-L în biserici, dar disprețuindu-L pe stradă, am eșuat în multe ocazii. Prin urmare, ne putem pune în slujba lui Dumnezeu oriunde am fi. Mulți discipoli, din diverse ramuri creștine, au făcut analize sterile, reducând învățăturile Domnului la relicvele moarte din altarele de piatră. Dar Cristos așteaptă de la noi toți să transformăm Evanghelia iubirii și a înțelepciunii într-un tovarăș de rugăciune, un manual de ucenicie zilnică, o fântână inspiratoare a acțiunilor noastre cele mai umile în munca de zi cu zi și, de asemenea, într-un cod de bune maniere al relațiilor fraterne.
”Am scris aceasta carte umila fara pretentia vreunei exegeze, in semn de pretuire pentru ocazia de a sluji. Am pus doar impreuna cateva pagini simple pentru meditatie. Extragerea unor versete biblice din capitolele evanghelice si explicarea lor individuala poate crea nedumerire in randul multor prieteni. Din unele pasaje am extras doar fraze scurte, pe care le-am evidentiat. In alte situatii, observatiile noastre modeste par sa nu fie de acord cu ceea ce se spune in capitolele din care fac parte.
In orice caz, le-am tratat ca pe un colier de perle, in care fiecare dintre ele are valoarea sa. Mai mult, in imensul numar de principii ale Evangheliei, fiecare concept al lui Cristos sau al celor apropiati Lui se adapteaza la o situatie specifica a spiritului aflat pe drumul vietii.”......Spiritul Emmanuel, Brazilia, 1948

Traducator: Ciprian Ursu

Data Publicării: mai 2020

Format: 13 x 20 cm

Editura: Ganesha

Nr. Pagini: 276

ISBN: 978-606-8742-86-1

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!