Itinerar spiritual

Ganesha
16,00 Lei

Autor: Chico Xavier

Stoc epuizat
Cod Produs: ED61 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Prin intermediul cuvintelor marilor îndrumători, vei urmări sublimele povestiri ce provin din infinit, vei auzi multe voci prietenoase flatându-ți personalitatea, vei afla vești care te vor cufunda în extaz, și totuși, numai cu ajutorul lui Iisus, printr-o viață bine trăită în conformitate cu învățătura Evangheliei, ne putem restructura individualitatea eternă, pentru a realiza sublima ascensiune către Conștiința Universului. Aceste pagini lipsite de pretenții sunt un apel la unirea forțelor noastre în jurul lui Cristos, Domnul și Stăpânul nostru.
În templul miraculos al cărnii, sufletul nostru este închis provizoriu într-o uitare temporară, căci el este deținătorul unui vast patrimoniu de experiențe. În timpul existenței sale carnale, el găsește multiple modalități de a exersa și de a lupta pentru a dobândi și a-și fixa interior darurile care îi sunt necesare pentru a putea respira într-o bună zi pe niveluri superioare.
Odată ce a învățat să folosească umbrele palatului trupesc în care se găsește întemnițat vremelnic, grație dezvoltării facultăților sale divine, meditând și acționând în slujba binelui, el începe să țeasă puțin câte puțin aripile iubirii și înțelepciunii cu ajutorul cărora, în zboruri sublime și supreme, se va înălța mai târziu fericit către eternitate.
EMMANUEL este ghidul spiritual al mediumului Francisco Candido (Chico) Xavier. El este autorul a 23 de lucrari dintre care 3 sunt incluse printre cele mai bune 9 carti spiritiste ale sec. al XX-lea. El a coordonat elaborarea tuturor lucrarilor psihografiate de acest medium, care era originar din regiunea Minas Gerais din Brazilia.
"Daca urmaresti sa intri in contact cu lumea spirituala, aminteste-ti ca moartea trupului nu ne sfinteste. Si dincolo de mormant exista intelepti si ignoranti, oameni drepti si nedrepti, inimi in paradis si constiinte in infernul purgatoriului...Orice incursiune in necunoscut trebuie sa fie ghidata, asistata. In cucerirea sfintitoare a lumii de dincolo, Hristos este ghidul nostru divin...Nu te indeparta de El...
Prin intermediul cuvintelor marilor indrumatori, vei urmari sublimele povestiri ce provin din infinit, vei auzi multe voci prietenoase flatandu-ti personalitatea, vei afla vesti care te vor cufunda in extaz, si totusi, numai cu ajutorul lui Iisus, printr-o viata bine traita in conformitate cu invatatura Evangheliei, ne putem restructura individualitatea eterna, pentru a realiza sublima ascensiune catre Constiinta Universului."
 

Data Publicării: ianuarie 2019

Format: 13 x 20 cm

Editura: Ganesha

Nr. Pagini: 152

ISBN: 978-606-8742-48-9

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!