Vibraţia: calea către sine

Prestige
-10%
30,00 Lei 27,00 Lei
La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: ED525 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
    Este o carte care lucrează cu tine, cititorul, în mod direct. Este o carte care ţi se adresează în mod direct şi te implică activ în propriul proces de introspecţie, de vindecare, de transformare.
Este o carte care transmite frecvenţe pe niveluri diferite şi multiple de vibraţie, care acţionează progresiv pentru ridicarea nivelului de conştiinţă şi de conştienţă al cititorului.
Este o carte care, ori de câte ori o vei citi sau o vei reciti, îţi va aduce noi informaţii, noi conştientizări, noi răspunsuri la întrebările tale.
Nu în ultimul rând, această carte poate funcţiona uneori şi ca „oracol", deschizându-se exact la pagina care-ţi va explica sursa problemei tale sau calea de rezolvare.
Parcurgerea acestei cărţi, cu dedicare şi consecvenţă, deschide un proces subtil, dar sigur, de dezvoltare personală, creştere spirituală, ridicare vibraţională, integrare şi aliniere pe toate palierele Fiinţei: corp fizic, corp energetic, Suflet, Scânteie divină, Sine atotcuprinzător.
Un mijloc confortabil de lărgire a conştiinţei şi de expansionare a câmpului percepţiei. Un mic „manual tehnic" cu sfaturi pentru ridicarea vibraţiei şi pentru curăţarea şi expansionarea câmpului conştiinţei. Un „îndrumar de bună purtare"pentru oricine ia în considerare noţiunea de „Ascensiune" sau, pur şi simplu, pentru toţi căutătorii de spiritualitate.
Simplu, autentic, direct, dictat din conştiinţa Sinelui divin, cu mesaje către/de la Sinele TĂU divin!

Data Publicării: iulie 2019

Format: 13 x 20 cm

Editura: Prestige

Nr. Pagini: 304

ISBN: 978-606-8863-77-1

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!