Cartea creştină a morţilor - dezvăluiri despre taina morţii în perspectiva creştină

Ganesha
20,00 Lei

Autor: Anonimus

Stoc epuizat
Cod Produs: ED892 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
    Moartea reprezintă aspectul invizibil al vieţii. Invizibil însă nu înseamnă inexistent sau absent, ci înseamnă că este vorba, pur şi simplu, de un alt plan al conştiinţei, inaccesibil celor cinci simţuri obişnuite ale fiinţei umane; şi că este ceva misterios. De ce mai apare încă o lucrare pe această temă? Deoarece în mintea multor oameni subzistă încă două atitudini:
1. Aceea de a nu se instrui, din cauza pierderii reperelor de referinţă ale credinţei şi îndepărtării treptate de realităţile religioase sau spirituale, din cauza „de-creştinării" Europei.
2. Aceea de a se baza în mod exclusiv pe relatările experienţelor la graniţele morţii, fără ca ulterior să existe vreo formă de educaţie cu privire la ceea ce urmează dincolo sau vreun „mod de utilizare" pentru viaţa de după viaţă; pentru că a crede este liniştitor (când implică a evita să gândeşti şi să meditezi), după cum sugerează şi un cântec celebru, „vom merge cu toţii în Paradis". Nu este sigur!
Ceea ce am realizat aici pe pământ ne însoţeşte şi în lumea de dincolo, la fel cum, prin gândurile noastre, ne creăm propria realitate, şi această realitate ne însoţeşte, indiferent de starea de conştiinţă pe care o experimentăm.

Data Publicării: martie 2021

Format: 13 x 20 cm

Editura: Ganesha

Nr. Pagini: 160

ISBN: 978-606-8742-78-6

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!