Adevăratul Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma şi războiul global împotriva democraţiei şi sănătaţii publice

Prestige
100,00 Lei
La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: C809 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Am scris această carte pentru a-i ajuta pe americani - dar şi pe cetăţenii din întreaga lume - să înţeleagă fundamentele istorice ale cataclismului uluitor care a început în 2020. în acel unic annus horribilis, democraţia s-a prăbuşit efectiv în întreaga lume.
    Autorităţile guvernamentale cu atribuţii în domeniul sănătăţii, mai-marii de pe reţelele de socializare şi din companiile media, pe care populaţiile idealiste se bazau ca fiind campioni ai libertăţii, sănătăţii, democraţiei, drepturilor civile şi politicilor publice bazate pe dovezi, au pornit un asalt împotriva libertăţii de exprimare şi a libertăţilor personale.
    Dintr-odată, aceste instituţii de încredere păreau să acţioneze în mod concertat pentru a genera frică, pentru a promova supunerea, pentru a descuraja gândirea critică şi pentru a determina şapte miliarde de oameni să vorbească pe o singură voce, culminând cu experimente de sănătate publică în masă cu o tehnologie nouă, prost testată şi autorizată în mod necorespunzător, atât de riscantă, încât producătorii au refuzat să o realizeze, cu excepţia cazului în care fiecare guvern de pe Pământ i-ar fi absolvit de răspundere.
    În toate naţiunile occidentale, cetăţenii şocaţi au experimentat toate tacticile totalitarismului în ascensiune - propagandă şi cenzură în masă, promovarea orchestrată a terorii, manipularea ştiinţei, suprimarea dezbaterilor, denigrarea disidenţilor şi utilizarea forţei pentru a împiedica protestele. Oponenţii conştiincioşi, care s-au împotrivit acestor intervenţii medicale nedorite, experimentale, cu răspundere zero, s-au confruntat cu un proces orchestrat de manipulare psihologică de tip gaslighting, marginalizare şi de a fi numiţi ţapii ispăşitori ai pandemiei.
    Vieţile şi mijloacele de subzistenţă ale americanilor au fost spulberate de o serie incredibilă de măsuri excesiv de severe impuse fără aprobare legislativă sau revizuire judiciară, fără o evaluare a riscurilor sau măcar o menţionare ştiinţifică. Aşa-numitele măsuri de urgenţă ne-au închis firmele, şcolile şi bisericile, au făcut intruziuni fără precedent în viaţa privată şi au perturbat cele mai valoroase relaţii sociale şi familiale. Cetăţenilor din întreaga lume li s-a ordonat să rămână în casele lor.
    Iar în mijlocul haosului, cu o mână sigură pe cârmă, se afla o figură dominantă, în calitate de persoană publică de încredere a Guvernului Statelor Unite şi răspunzător de COVID, Dr. Anthony Fauci a stabilit acest curs primejdios şi a vândut publicului american o nouă destinaţie spre democraţie.
    Această carte este rezultatul propriei lupte pentru a înţelege cum instituţiile idealiste, pe care ţara noastră le-a construit pentru a proteja sănătatea publică şi democraţia, s-au întors brusc şi cu atâta violenţă împotriva propriilor cetăţeni şi a valorilor naţionale.

Traducator: Mariana Oanţâ

Data Publicării: decembrie 2022

Format: 16.5x23

Editura: Prestige

Nr. Pagini: 616

ISBN: 978-630-6506-09-5

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!