Codurile înţelepciunii - formule străvechi pentru transformarea conexiunilor neuronale

For You
-3%
38,00 Lei 37,00 Lei

Autor: Gregg Braden

La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: FY21 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Pe cât de multe şi de variate par încercările vieţii la o primă privire, o examinare mai atentă a provocărilor cu care ne confruntăm dezvăluie o relaţie subtilă între experienţele şi percepţiile noastre. Relaţia este aceasta: ceea ce adesea percepem ca fiind probleme separate sunt în realitate expresii diferite ale aceleiaşi probleme fundamentale. De exemplu, deşi de obicei ne gândim la furie, invidie şi critică ca la probleme separate care trebuie tratate una câte una, fiecare indică în final aceeaşi problemă de bază: frica nerezolvată. Vindecând/rezolvând frica de bază, demontăm nevoia de siguranţă şi motivele pentru care diferite expresii ale aceleiaşi temeri apar în viaţa noastră.
Strămoşii noştri au înţeles aceste relaţii. Ei au înţeles şi puterea efectului în cascadă observat în relaţii: vindecarea diferitelor emoţii prin rezolvarea unei singure temeri fundamentale. Au împărtăşit înţelepciunea profundă într-o formă codificată, în cuvinte sacre ce au supravieţuit testului timpului.
Având în vedere aceste idei, am selectat un grup principal de Coduri de înţelepciune ce abordează problemele pe care le întâlnim cel mai frecvent în viaţă. Aceste coduri atemporale sunt concepute pentru a ne aduce cea mai mare forţă şi cea mai profundă vindecare, în cel mai rapid mod posibil.
Primele cinci părţi ale acestei cărţi sunt dedicate fiecăreia dintre problemele de bază care ne pun cel mai mult la încercare în viaţă: protecţia, frica, pierderea, puterea şi iubirea. Am inclus încă două părţi ce ne oferă şi mai multă putere prin înţelegerea şi utilizarea lor. Partea a VI-a prezintă Codurile de putere „Eu sunt" şi „Eu vreau", iar Partea a VII-a prezintă două parabole pentru a ne aminti de două adevăruri vindecătoare despre noi înşine.
Pentru acces uşor şi consecvent, fiecare secţiune este aranjată în următorul format:
• Codul de înţelepciune, Codul de putere sau parabola: un citat direct dintr-un text, scriere sfântă sau învăţătură venerată din trecutul nostru.
• Utilizarea Codului de înţelepciune: experienţa pe care codul este destinat să o abordeze.
• Sursa Codului de înţelepciune, cu o referinţă a textului unde poţi să-l citeşti direct sau să descoperi un context mai larg.
• Discutarea Codului de înţelepciune: contextul, sensul şi modul în care îl putem aplica în viaţa noastră.
Deşi cartea de faţă poate fi citită de la început până la sfârşit ca o naraţiune continuă, ea este concepută şi ca un manual, o culegere de înţelepciune pe care o avem la îndemână pentru referinţă rapidă şi forţă emoţională.
Prin cuvintele străvechi ale celor care au experimentat în viaţa lor aceleaşi provocări de pierdere, frică, alegeri dificile şi dureri profunde cu care te confrunţi astăzi, eşti conectat la aceşti strămoşi prin firul comun al experienţei umane atemporale. În aceste momente, secolele dintre atunci şi acum se dizolvă, iar stăpânirea trecutului poate deveni desăvârşirea ta în acest moment. Îţi mulţumesc pentru explorarea Codurilor de înţelepciune din paginile care urmează!

Traducator: Monica Vişan

Data Publicării: 2021

Format: 13x20

Editura: For You

Nr. Pagini: 256

ISBN: 978-606-639-374-4

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!