Ghidul sexualităţii iluminatoare - învaţă să trăieşti extazul amoros

Mix
-3%
29,00 Lei 28,00 Lei

Autor: David Deida

La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: ED823 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
   Artiştii buni sunt talentaţi, dar artiştii foarte buni transmit sentimente extraordinar de profunde prin operele lor. Această idee este valabilă şi în arta iubirii şi a sexualităţii. Un iubit bun ştie să facă corpul să cânte. Dar un iubit foarte bun, un iubit superior, dirijează un întreg cor. Un orgasm bun este satisfăcător, dar un orgasm extraordinar poate fi o revelare a sinelui cel mai ascuns, dezvăluindu-ţi adevărata identitate, în comuniunea extatică cu iubita ta (iubitul tău). Iubirea sexuală poate fi o modalitate de pătrundere a luminii dragostei în fiecare celulă a corpului, de
 
strălucire mai presus de teamă, de topire a inimilor voastre în strălucirea infinită a existenţei. Sexualiltatea poate fi "iluminator" - sau nu.
Cei mai mulţi dintre noi aducem în viaţa sexuală şi problemele cotidiene: tensiunea unei zile stresante, istoria dezamăgirilor sexuale, nevoia ca partenerul să ne reasigure de iubirea lui. Pe măsură ce luminăm fiecare aspect al sexualităţii noastre, aceste probleme ne arată o etapă superioară de deschidere, din punct de vedere fizic, emoţional şi spiritual. Fiecare problemă este iluminată şi revelată de prezenţa radiantă a dragostei. Fiecare luptă este examinată cu ochii deschişi, îmbrăţişată, acceptată şi înţeleasă, devenind o potenţială poartă către adevăratele dorinţe ale sufletului.
"Ghidul Sexualităţii Iluminatoare" ne arată cum să transformăm fluxul de energie al organelor genitale excitate în sentimente profunde, în deschidere sufletească şi extaz. Energia sexuală poate să-ţi umple corpul de lumină, să transmită extazul către creier şi să topească toate diferenţele dintre cei doi iubiţi într-o dragoste nesfârşită ce radiază ca dintr-o singură inimă. Când energia sexuală izvorăşte din sursa sa spirituală, celulele corpului se însufleţesc şi spiritul reîntinereşte cu aceeaşi forţă ce altfel ar fi scuturat puţin corpurile în spasmul scurt al descărcării tensiunii sexuale. Dacă intensitatea trăirilor de natură sexuală se produce pe fondul de sinceritate al inimilor deschise, se poate ajunge la trăirea unor forme de orgasm extatic care te fac să te simţi unit şi completat perfect de iubita sau iubitul tău. Poţi lăsa lumina interioară să strălucească în părţile sexuale ale corpului atât timp cât ştii cum să controlezi unele obiceiuri sau atitudini ce altfel ar împiedica atingerea acestor forme de extaz în timp ce faci dragoste.
Practicile prezentate în cartea de faţă îţi permit dezvoltarea capacităţilor sexuale, văzute ca daruri ale extazului spiritual.
Prima parte descrie distribuirea energiei interioare astfel încât o infuzie de relaxare profundă, de senzualitate şi de dragoste necondiţionată să poată aduce actului sexual un plus de fericire.
Partea a doua se concentrează pe modurile în care bărbaţii şi femeile pot simţi orgasme multiple, orgasme ale întregului corp, ce sunt reflexii ale celui mai profund şi uşor extaz al existenţei: extazul de A FI CEL CARE EŞTI ÎN REALITATE.
Partea a treia prezintă o serie de tehnici pentru atingerea plăcerii sexuale extreme şi a libertăţii spirituale.
Partea a patra prezintă unele tehnici mai avansate pentru acei cititori ce doresc să îşi mărească în continuare capacităţile sexuale.
Tehnicile din această carte se adresează tuturor celor care se iubesc. Uneori vor apărea termenii "energie masculină" şi "energie feminină", energii pe care cei doi iubiţi pot alege să şi le ofere unul altuia - poate prin rotaţie - pentru a se juca astfel cu polaritatea atracţiei şi a cunoaşte mai profund manifestarea energiei sexuale în cuplul lor. Pe măsură ce înaintaţi în lectură veţi fi capabili să experimentaţi, să modificaţi şi să aplicaţi tehnicile în concordanţă cu propria situaţie sexuală, odată cu evoluţia personală spre statutul de iubit superior. Termenii de "iubit" şi "partener" se referă atât la persoane de sex masculin cât şi la persoane de sex feminin. 
 

Traducator: Adina Raluca Mutu-Manea

Data Publicării: februarie 2021

Format: 13 x 20 cm

Editura: Mix

Nr. Pagini: 232

ISBN: 978-606-8460-84-0

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!