Ştiinţa deconectării perfecte - cea mai puternică tehnologie din lume pentru regenerare ultrarapidă şi longevitate

Vidia
-2%
47,00 Lei 46,00 Lei
La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: ED1141 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Stresul este considerat epidemia timpurilor moderne. Ştiţi cât de mult ne afectează sănătatea şi calitatea vieţii? Din cauza stilului de viaţă modern, problema e tot mai gravă.
Cum ne deconectăm măcar câteva clipe de aceste influenţe pentru a permite organismului să se refacă? Şi cât de eficient facem acest lucru?
De răspunsul la aceste întrebări este legată calitatea vieţii noastre, de la sănătate, vitalitate şi longevitate până la felul în care relaţionăm şi ne îndeplinim responsabilităţile în fiecare zi.
Dacă vreţi să aflaţi cum vă poate ajuta tehnologia de deconectare perfectă în diverse aspecte ale vieţii voastre, citiţi în această carte ce au descoperit oamenii de ştiinţă, dar şi cei care au utilizat această tehnologie. Apoi vă invităm să experimentaţi voi înşivă ca să descoperiţi cum vă puteţi îmbogăţi viaţa.
Ce înseamnă concret deconectarea perfectă şi supraregenerarea şi ce reprezintă pentru noi?
Este diferenţa dintre „a fi bine" şi „a fi în formă", precum şi saltul de la „a fi în formă" la „a deborda de energie". Această regenerare intensă ne aduce acel surplus de energie care ne face să zâmbim fără motiv, să radiem şi să dăm ce este mai bun în noi.
întrucât o singură oră de plutire echivalează cu cinci ore de somn de cea mai bună calitate, putem spune că o sesiune de plutire este un somn de frumuseţe la puterea a cincea!
O descoperire aparent simplă, dar cu impact profund pe multiple niveluri ale fiinţei ne ajută să compensăm ritmul alert şi solicitant al zilelor noastre, adică să ne menţinem sănătatea şi capacitatea de a face performanţă susţinând supraefortul cu o supraodihnă unică, în loc să plătim succesul cu sănătatea noastră.
Dincolo de relaxarea cea mai profundă, această tehnologie susţine dezvoltarea puterii mentale şi schimbări fundamentale în stilul de viaţă, cu o gamă largă de posibile utilizări terapeutice şi educaţionale, de la învăţarea accelerată şi rezolvarea creativă a problemelor până la scăderea în greutate şi ameliorarea artritei şi migrenelor.
O incintă închisă, cu 25 de centimetri de soluţie saturată de sulfat de    magneziu la temperatura corpului, sistemul compensează efectele gravitaţiei şi dă utilizatorului senzaţia de^ imponderabilitate. Astfel, suspendat în întunericul incintei, utilizatorul este eliberat de constrângerile corpului şi de tot te îl drstrage, dobândind o nouă putere de concentrare, claritate meVitală şi creativitate.

Data Publicării: 2021

Format: 16.5x24.5

Editura: Vidia

Nr. Pagini: 382

ISBN: 978-606-8414-44-7

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!