Tantra pe înţelesul tuturor - descoperă calea de la sex la spirit

For You
-11%
35,00 Lei 31,00 Lei
La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: ED616 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
 
Tantra înseamnă unirea a tot ceea ce a fost separat şi crearea deplinătăţii, vindecării şi totalităţii, pentru ca, în sfârşit, viaţa ta să curgă cu uşurinţă şi cu sentimentul de „lipsa alegerii". Există o singură cale, un singur adevăr. Viaţa devine un râu împreună cu care poţi să curgi, în loc de o strategie complexă de planificare, un haos derutant sau un câmp de luptă dureros.
Unul dintre locurile importante în care viaţa ne este divizată e cel dintre existenţa de zi cu zi şi realitatea spirituală. în metafizica Tantrei, totuşi, lumea poate
 
să fie înţeleasă ca având două dimensiuni: cea orizontală si cea verticală.
Dimensiunea orizontală este lumea pe care o vedem în jur: prietenii, familia, relaţiile şi experienţele, obiectele pe care le folosim zilnic, locaţia fizică unde trăim. Pentru majoritatea oamenilor, aceasta este realitatea.
Dimensiunea verticală este polul care curge între cer şi pământ; ea ne este, în general, mult mai puţin familiară. Acest aspect al realităţii subliniază că putem, uneori, să experimentăm o realitate foarte solidă fizic - corpuri, obiecte etc. -, dar, alteori, experimentăm un univers mult mai puţin palpabil: gânduri, emoţii, energii şi chiar stări de conştiinţă. Gândeşte-te la un moment în care ai simţit bucurie şi beatitudine extremă, ai simţit ca şi cum eşti ridicat către cer -aceasta este înălţarea în dimensiunea verticală.

Traducator: Monica Vişan

Data Publicării: Noiembrie 2020

Format: 13 x 20 cm

Editura: For You

Nr. Pagini: 288

ISBN: 978-606-639-354-6

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!