Detoxifiere prin dieta alcalină - planul de resetare în 7 zile pentru o energie nelimitată, scăderea rapidă în greutate şi prevenţia bolilor degenerative

Prestige
-1%
85,00 Lei 84,00 Lei
La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: ED608 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Detalii
  • Review-uri (0)
Echilibrul - egal viaţă. La bază, corpurile noastre fac din noi nişte luptători, pentru că organismul va lăsa totul baltă, spre a obţine echilibrul. Atunci când dezechilibrăm un sistem, ne forţăm organismul să facă ceea ce a fost conceput să facă în mod natural.
Detoxifiere prin Dietă Alcalină este un mod diferit de gândire, asupra organismului nostru, despre cum să ne putem reface, vindeca şi reporni rapid, spre o sănătate optimă. Ţelul suprem al corpului este acela de a menţine homeostazia şi echilibrul în toate cele Cinci Sisteme Principale: endocrin, imunitar, digestiv, de detoxifiere şi de tamponare alcalină (reglare pH). Însă, prin alegerile noastre alimentare şi prin cele ce ţin de stilul de viaţă, ne supunem adesea organismul unei stări de urgenţă. Din această stare constantă de urgenţă apare îmbolnăvirea şi, implicit, boala.
De peste 10 ani, mentorul în sănătate, Ross Bridgeford, a îndrumat mii de oameni prin programaele sale de curăţare alcalină. În cartea Detoxifiere prin Dietă Alcalină, el „şi-a distilat" programul până când a obţinut un program aplicabil în şapte zile, complet, cu liste de cumpărături, cu reţete şi cu sfaturi de încurajare de la cei care s-au refăcut, în urma acestei terapii.
Trebuie să o luăm de la zero. Trebuie să-i dăm organismului uneltele nece-sare pentru a se repara, a-şi reveni, a se reconstrui şi a prospera. Având la dispoziţie şapte zile extrem de hrănitoare, pline de alimente reale, complete, energizante, special alese - Detoxifiere prin Dietă Alcalină te va ajuta să slăbeşti, să-ţi refaci imunitatea, să-ţi calmezi digestia şi să te bucuri de o sănătate debordantă.

Traducator: Roxana Durdureanu

Data Publicării: Decembrie 2020

Format: 17 x 23.5 cm

Editura: Prestige

Nr. Pagini: 216

ISBN: 978-606-9651-36-0

Echilibrul - egal viaţă. La bază, corpurile noastre fac din noi nişte luptători, pentru că organismul va lăsa totul baltă, spre a obţine echilibrul. Atunci când dezechilibrăm un sistem, ne forţăm organismul să facă ceea ce a fost conceput să facă în mod natural. Detoxifiere prin Dietă Alcalină este un mod diferit de gândire, asupra organismului nostru, despre cum să ne putem reface, vindeca şi reporni rapid, spre o sănătate optimă. Ţelul suprem al corpului este acela de a menţine homeostazia şi echilibrul în toate cele Cinci Sisteme Principale: endocrin, imunitar, digestiv, de
detoxifiere şi de tamponare alcalină (reglare pH). Însă, prin alegerile noastre alimentare şi prin cele ce ţin de stilul de viaţă, ne supunem adesea organismul unei stări de urgenţă. Din această stare constantă de urgenţă apare îmbolnăvirea şi, implicit, boala. De peste 10 ani, mentorul în sănătate, Ross Bridgeford, a îndrumat mii de oameni prin programaele sale de curăţare alcalină. În cartea Detoxifiere prin Dietă Alcalină, el „şi-a distilat" programul până când a obţinut un program aplicabil în şapte zile, complet, cu liste de cumpărături, cu reţete şi cu sfaturi de încurajare de la cei care s-au refăcut, în urma acestei terapii. Trebuie să o luăm de la zero. Trebuie să-i dăm organismului uneltele nece-sare pentru a se repara, a-şi reveni, a se reconstrui şi a prospera. Având la dispoziţie şapte zile extrem de hrănitoare, pline de alimente reale, complete, energizante, special alese - Detoxifiere prin Dietă Alcalină te va ajuta să slăbeşti, să-ţi refaci imunitatea, să-ţi calmezi digestia şi să te bucuri de o sănătate debordantă.

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!