Extras din cartea Eul Fantomă de David Icke (II)

Extras din cartea Eul Fantomă de David Icke (II)

Prostia este sinonimă cu răul, dacă judeci după rezultate - Margaret Atwood

 

Ne îndreptăm cu rapiditate spre o societate transumanistă în care fiinţele umane şi tehnologia vor fi perfect fuzionate şi umanitatea aşa cum o ştim nu va mai exista. Transumanismul este următoarea şi ultima etapă a controlului arcontic total şi Totalitarismul Tiptil către această ultimă este deja destul de avansat.

Eu am propriul meu termen pentru aceasta – transfantomismul. Umanitatea este manipulată să accepte înrobirea percepţiei umane în Matrice, ceea ce este cu mult mai mult chiar şi decât programarea minţii Eului Fantomă. Arconii şi hibrizii lor sunt în toiul unei modificări a ceea ce noi numim „oameni”, după care gândurile şi emoţiile vor fi controlate tehnologic şi nimeni nu va mai fi capabil să-şi expansioneze conştiinţa dincolo de realitatea falsă. Transumanismul va fi Eul Fantomă hrănit cu steroizi. Arconii au început cu o copie de proastă calitate a ceva minunat şi ei au inversat şi deformat sistematic copia pentru a transforma o lume a vieţii într-una a morţii. La fel şi cu sistemul Trup-Minte uman. Au început cu ceea ce exista înainte şi au manipulat genetic procesele sale de emisie-recepţie pentru a le adapta Matricei, în timp ce infestau umanitatea cu virusul arcon şi îi coborau frecvenţa de vibraţie – „Căderea Omului”. Ceea ce nu au reuşit totuşi să facă, este blocarea completă a accesului la Conştiinţa Infinită, care poate trece dincolo de program şi poate vedea adevărul. Transumanismul este planul de a controla atât de mult vehiculul uman, încât acesta să nu mai fie în niciun fel influenţat de conştiinţa din afara frecvenţelor Matricei.

Am auzit nişte cercetători spunând că agenda transumanistă a fost concepută pentru a răspunde la trezirea umanităţii din coma sa programată. Nu sunt deloc de acord, având în vedere că mi-am petrecut toată viaţa cercetând aceste aspecte. Controlul tehnologic transumanist-transfantomist al oamenilor nu este o reacţie sau o decizie ulterioară – acesta a fost planul de la început. Acesta este modul de operare al virusului Demiurgului/arconilor conştient de sine care preia controlul asupra societăţilor şi realităţilor. Mai întâi ei înşeală percepţia realizând o copie energetică a realităţii originale şi manipulează genetica (procesele de emisie-recepţie) ale populaţiei ţintă pentru a le adapta la realitatea falsă. Apoi ei operează pentru a distruge copia până acolo încât ea să reflecte propria lor frecvenţă şi „atmosferă” preferată prin generarea sistematică a morţii, distrugerii, fricii şi suferinţei, sprijiniţi tehnologic de creşterile masive ale radiaţiilor atmosferice şi ale războaielor nucleare. Toate aceste surse energetice şi multe altele transformă ceea ce a fost o copie energetică într-o realitate care este adecvată virusului arcon. Deznodământul acestor scenarii repetitive este fuzionarea populaţiei cu tehnologia controlată de Inteligenţa Artificială (IA), care este doar un alt nume pentru „Ei” – virusul.

Lumea controlată de maşini înfăţişată în trilogia Matrix este o reflectare precisă a ceea ce se vrea a se obţine în final, iar în film controlul a fost obţinut prin distrugerea (moartea) mediului uman în urma unui război nuclear. Cei care „lucrează” pentru a face ca acest lucru să se petreacă sunt toţi expresii ale virusului, fie direct, fie prin posedare, şi aceasta acoperă o întreagă gamă de nume şi manifestări, de la Demiurg (virusul primordial) la arconi, Jinn, demoni, Zburători, etc., şi reptilieni, mici cenuşii, El-ita „umană” hibridă arcon-reptiliană şi alţii posedaţi de virus. „Inteligenţa Artificială” a transumanismului este deci virusul arcon. Eul Fantomă şi expresiile virusului şi a celor posedaţi de el sunt deja controlaţi de Inteligenţa Artificială – inteligenţa Demiurgului – şi se intră acum într-o nouă etapă care vizează umanitatea. În mod evident acest control este mult mai puternic odată ce introduci tehnologie care blochează orice contact cu conştiinţa expansionată. Tehnologia pentru a crea societatea transumanistă poate părea că s-a dezvoltat „natural” printr-un proces de „evoluţie umană”, dar nu este aşa. Demiurgul/arconii aveau această tehnologie chiar şi când oamenii din „trecutul” nostru istoric se aflau în Epoca de Piatră. Să ne amintim că textele străvechi descriu cum zeii ne vizitau în nave spaţiale avansate. Nu avea rost şi nu era posibil să fie introdusă tehnologia în realitatea noastră până când oamenii nu au atins nivelul necesar de înţelegere tehnologică pentru a o construi şi folosi.

Să-i dăm unui om din Epoca de Piatră un computer? Da, excelentă idee. Ne întoarcem la întrebarea pusă de şamanul mexican Don Juan Matus: „… Spune-mi cum ai explica contradicţiile între inteligenţa omului inginer şi stupiditatea sistemului lui de credinţe, sau stupiditatea comportamentului lui contradictoriu.” Fiinţele umane aflate în stare de Euri Fantomă trebuie să fie aduse la un punct în care să înţeleagă suficient de mult despre tehnologie pentru a-şi construi propria închisoare, dar fără acces la Conştiinţa Infinită care le-ar permite să vadă că de fapt asta fac. Iată, într-o frază, cum au apărut toate acestea şi de ce societatea umană s-a dezvoltat aşa cum a făcut-o. Hibrizii arcon-reptilieni din poziţiile de putere şi influenţă au amorsat întregul proces, aşa cum fac şi astăzi cu mişcarea transumanistă. Există totuşi o soluţie la toate acestea.

Nu poţi izola Eul Fantomă de o conştiinţă mai vastă complet sau la oricine. Există aici un punct nevralgic între ceea ce ai nevoie pentru controlul total şi pericolul ca unii oameni să-şi deschidă mintea mai mult decât îţi convine ţie. Expansiunea şi dezvoltarea minţii, necesare pentru eventuala înţelegere a tehnologiei, au făcut ca multe lucruri făcute odinioară făţiş să devină inacceptabile, ca de exemplu sacrificiile umane şi guvernarea de către liniile de sânge regale. Tot mai mulţi oameni de asemenea refuză să „rămână la locul lor” şi aceasta este o perioadă periculoasă pentru agenda arcontică. Cercetările cu privire la tehnologia transumanistă deschid calea către înţelegerea faptului că trăim într-o simulare, pe măsură ce progresele tehnologice copiază exact realitatea în care trăim. Trăi în „timpuri” extrem de periculoase, dar de asemenea pline de oportunităţi fantastice, şi ei împing în faţă transumanismul cât de repede pot pentru a bloca tehnologic conştiinţa umană înainte de a se trezi la adevăr la o scară care ar duce la prăbuşirea casei arconilor.

 

Sub-realitatea tehnologică

Pânza tehnologică globală a controlului total prin inteligenţă artificială (virusul Demiurgului) este desfăşurată tot mai mult zi de zi şi scopul este de acrea o sub-realitate între pământ şi ionosferă în acea parte a atmosferei Pământului numită rezonanţa Schumann. Fizicianul german Winfried Otto Schumann este considerat a fi descoperit această rezonanţă electromagnetică în gama de frecvenţe extrem de joase sau ELF [extremely low frequency] între 6 şi 8 Hz. Acestea se află în banda de frecvenţe a creierului uman şi a tuturor sistemelor biologice. Legătura armonică între Pământ şi alte sisteme de viaţă biologică este posibilă prin această compatibilitate de frecvenţă, dar agenda arconilor cere ca această armonie să fie distrusă şi legătura întreruptă. Tehnologia de tip HAARP, care interacţionează cu ionosfera, poate funcţiona în aceeaşi bandă de frecvenţe cu potenţialul de a realiza acest deziderat. Oamenii de ştiinţă spun că Pământul şi creierul uman se pot sincroniza pe frecvenţa rezonanţei Schumann de 7,83 Hz şi aceasta este o modalitate prin care comunică întreaga viaţă biologică.

Delfinii generează unde sonore de 7,83 Hz. Dr. Herbert König, succesorul lui Schumann la Universitatea din Munchen, spunea că undele cerebrale dominante la animale sunt între 6 şi 8 Hz. Undele alpha ale creierului sunt emise în această bandă de frecvenţe în stare de meditaţie, relaxare şi creativitate. Stările de teamă, stres şi anxietate blochează stările caracteristice undelor alpha şi de aceea blochează legătura armonioasă cu orice altceva. Aceasta sporeşte sentimentul de izolare. Undele alpha sunt de asemenea foarte importante pentru sistemul imunitar, care este o ţintă recurentă a manipulării arconilor. Rezonanţa Schumann operează ca un diapazon pentru a „sintoniza” întreaga viaţă biologică într-o oscilaţie comună şi armonioasă. Fenomenul de „entrainment” [termenul provine din fizică şi desemnează capacitatea de sincronizare a două sisteme oscilatorii, care independent oscilează cu frecvenţe diferite, dar care în anumite condiţii au capacitatea de a se acorda, sincroniza, pe o frecvenţă oscilatorie comună, unică; pentru uşurinţa lecturii îl vom traduce prin „sintonizare” – n. tr.] este un aspect major pentru crearea şi controlul Eului Fantomă. „Sintonizarea” înseamnă că frecvenţa dominantă guvernează percepţia.

Dacă plasăm trei viori care cântă aceeaşi notă sau frecvenţă şi apoi introducem o altă vioară cântând o altă notă, sau nicio notă, aceasta va fi „sintonizată” de puterea combinată a celorlalte trei şi va rezona pe frecvenţa lor. Abundenţa de tehnologie este menită să sintonizeze cumulativ activitatea creierului uman cu forţe externe de manipulare a frecvenţei (Fig. 609). Acest lucru este menit să blocheze legătura cu conştiinţa expansionată. Conspiraţia Demiurgului construieşte o închisoare a frecvenţelor, sau o sub-realitate, creată tehnologic prin multiple mijloace, inclusiv radiaţiile produse tehnologic, pentru a prinde în capcană mintea umană într-o realitate falsă chiar şi mai extremă şi mioapă – o realitate falsă într-o realitate falsă. Având în vedere că marea majoritate a oamenilor sunt deconectaţi de la legătura puternică şi conştientă cu Conştiinţa Infinită, cum ar fi umanitatea dacă acestei închisori a frecvenţelor i s-ar permit să-şi atingă scopul? Avem aici un alt exemplu de distorsionare şi mai mare a „copiei proaste”. Studiile arată deja că rezonanţa Schumann este invadată de o ceaţă electromagnetică care se formează de la surse tehnologice. Fizicianul şi cercetătorul Wolfgang Ludwig spunea: „Măsurarea rezonanţei Schumann înăuntrul sau în jurul unui oraş a devenit imposibilă… poluarea electromagnetică de la telefoanele mobile ne-a forţat să facem măsurătorile în largul mării.” Odată ce legăturile armonice Schumann sunt distorsionate şi destrămate, urmează consecinţe fundamentale din punct de vedere mental, emoţional şi „fizic.” Profesorul Rütger Wever de la Institutul Max Planck pentru Fiziologie Comportamentală din Germania a demonstrat aceasta când a construit un buncăr subteran izolat de rezonanţa Schumann şi a folosit studenţi care s-au oferit voluntar să locuiască acolo o lună. El a descoperit că ritmurile lor biologice naturale (ritmurile circadiene) s-au dereglat şi ei au început să sufere de stres emoţional (dizarmonie) şi migrene. Chiar şi o scurtă expunere a lor la frecvenţa de 7,8 Hz le-a readus starea de armonie şi simptomele au dispărut. Un alt aspect foarte semnificativ pentru toate acestea este faptul că ADN-ul comunică prin unde electromagnetice de frecvenţă extrem de joasă, de… 7,83 Hz. Acest fapt a fost descoperit oficial de virusologul francez Luc Montagnier, co-laureat al Premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicină. ADN-ul poate fi de asemenea sintonizat cu frecvenţe tehnologice pentru a se opune comunicării expansionate şi provoca mutaţii genetice. Temele comune sunt clare şi acesta este adevăratul fundament al societăţii tehnologice şi transumanismului.

 

„Smart” [inteligent] înseamnă prost

Termenul „smart” este astăzi folosit pentru atât de multe tehnologii şi politici. Îl întâlnim peste tot. Avem smartphones [telefoane inteligente], tablete inteligente, ceasuri inteligente, brăţări inteligente, televizoare inteligente, contoare inteligente, carduri inteligente, maşini inteligente, stil de condus inteligent, pastile inteligente, praf inteligent, plasturi inteligenți, lentile de contact inteligente, piele inteligentă, trotuar inteligent, străzi inteligente, oraşe inteligente, comunităţi inteligente, mediu inteligent, creştere inteligentă şi o planetă inteligentă pentru a numi doar câteva. „Inteligent” vrea să promoveze impresia că tot ce este numit „inteligent” corespunde definiţiei sale „înzestrat cu sau care denotă inteligenţă.” Un „obiect inteligent” este definit a ceva care „interacţionează nu numai cu oamenii, ci şi cu alte obiecte inteligente.”

Eu am avertizat de când a început era „inteligentă” că toate „smart-urile” sunt menite să comunice şi să se sincronizeze cu toate celelalte smart-uri pentru a o forma o reţea mondială de comunicare tehnologică wireless cunoscută sub numele de Reţea Inteligentă. Aceasta se plănuieşte să fie conectată cu trupul uman prin microcipuri, alte elemente transumaniste inserate în corp şi prin operarea pe aceeaşi frecvenţă de vibraţie ca creierul uman şi activitatea ADN-ului pentru a le sintoniza cu Reţeaua Inteligentă sau sub-realitatea tehnologică. Din acel moment oamenii nu vor mai fi altceva decât nişte terminale de calculator care vor răspunde la datele introduse dintr-o reţea wireless de control ce va face legătura între toate tehnologiile „inteligente” şi multe altele care nu vor folosi acest termen.

Susţinătorii transumanismului pretind că mediul inteligent va crea „o mică lume în care diferite tipuri de dispozitive inteligente vor opera continuu pentru a face ca viaţa locuitorilor ei să fie mai confortabilă.” Vorbim într-adevăr despre o celulă de închisoare tehnologică pentru fiecare bărbat, femeie şi copil de pe Pământ. Reţeaua Inteligentă nu va fi construită şi pusă în funcţiune peste noapte. Ea este construită puţin câte puţin sub ochii noştri prin Totalitarismul Tiptil şi procesul devine tot mai accelerat. Dacă vrei să ascunzi ceva, pune-l în văzul lumii. Tehnologiile folosite de eoni de arconi în timpul multiplelor lor invazii ale societăţilor şi realităţilor sunt introduse ca „noi invenţii”, deşi ele sunt cunoscute şi dezvoltate de mult timp în bazele subterane şi alte locuri secrete din întreaga lume, mai ales în Statele Unite. Tehnologia apare într-o ordine predeterminată, folosind poveşti şi oameni de faţadă pentru a explica cum a apărut. Computerizarea este un asemenea exemplu, alături de tehnologia smart şi altele esenţiale pentru controlul global al minţii, trupului şi emoţiilor. Chiar putem crede că tehnologia vitală pentru agenda de control a apărut doar printr-un noroc chior exact atunci când sistemul de control avea nevoie de ea? Faptul că oamenii stau la rând ore în şir pentru a fi primii care să pună mâna pe ultimele invenţii ale tehnologiei reţelei de control – trebuie să fiu primul care să aibă un I-phone – este pe cât de revoltător, pe atât de trist şi arată ce impact are deja tehnologia asupra minţii umane. Am avut la început telefonul mobil, apoi smart phone-ul, tableta, Bluetooth, ceasul smart, Google Glass şi acum chiar şi plasturii inteligenţi care ataşează un circuit electronic pe piele şi comunică cu calculatoarele.

Acestea sunt doar la un pas de introducerea microcipului permanent despre care am avertizat că este plănuit de aproape un sfert de secol. Plasturii inteligenţi sunt numiţi „circuite electronice epidermice”. Producătorii spun că plasturii ar putea fi folosiţi pentru aplicaţii medicale ca monitorizarea inimii şi a creierului, dar planul este comunicarea în două sensuri, nu doar în unul. Monitorizarea inimii şi a creierului va deveni atunci comunicare din exterior cu inima şi creierul prin intermediul Inteligenţei Artificiale (virusul conştient de sine al Demiurgului).

Plasturii inteligenţi, tehnologia inteligentă şi cele care interacţionează direct cu trupul, ca de exemplu ochelarii Google Glass şi casca Bluetooth pregătesc oamenii pentru următorul pas, care este şi cel decisiv, de a introduce tehnologia în trup. Microcipurile interne sunt deja folosite şi planul este ca ele să devină utilizate la scară largă înainte de a deveni obligatorii prin aceeaşi metodă a Totalitarismului Tiptil care este folosită cu vaccinurile. Un cercetător de la CIA mi-a confirmat agenda privind microcipurile în anii ’90 şi mi-a spus că în proiectele de dezvoltare secrete ele sunt deja suficient de mici pentru a fi introduse prin acele hipodermice în cadrul programelor de vaccinare. Astăzi numim ceea ce descria el „nanotehnologie”, care se află mult dincolo de capacitatea de a vedea a ochiului uman. Nano-particulele sunt acum folosite în mâncare, haine, medicamente, şampoane, pastă de dinţi, cremele pentru protecţie solară şi mii de alte produse. Unii cercetători au avertizat că nanoparticulele pot schimba funcţia celulelor şi a modului cum comunică ele şi pot modifica în mod semnificativ ADN-ul, dar exact aceste rezultate sunt dorite. Introducerea microcipurilor umane este plănuită a avea loc la nivel nanotehnologic – deja are loc – şi de fapt cipurile mai mari pe care le vedem sunt o diversiune.

Departamentul american al Agriculturii, controlat de marile companii biotehnologice, a oferit milioane de dolari universităţilor americane pentru a dezvolta nanotehnologia în alimente. Oamenii sunt manipulaţi să fie atât de dependenţi de tehnologie, încât vor accepta cu bucurie să devină o prelungire a ei. Dependenţa de telefoanele şi tabletele inteligente este incredibilă, cu masele de oameni din întreaga lume incapabile să reziste atracţiei micului ecran din mâna lor. Ce energie iese din aceste dispozitive pentru declanşa o asemenea atracţie magnetică? Eu cred că este vorba despre o formă de Inteligenţă Artificială. Un sondaj din 2015 pentru postul de televiziune britanic de ştiri Channel 4 News a arătat că în ceea ce-i priveşte pe copii, aproape jumătate din părinţii întrebaţi considerau că aceştia sunt dependenţi de telefoane şi tablete şi aproape acelaşi număr asemănau aceasta cu dependenţa emoţională. Mă aflam într-un tren care oprea într-o staţie şi efectiv toţi cei care se aflau pe peron erau vrăjiţi de telefoane. Jurnalista britanică Sarah Vine scria:

Ele îi împiedică pe copii să interacţioneze faţă în faţă (câte grupuri de adolescenţi vedem în parcuri, aplecaţi asupra telefoanelor mobile, teoretic împreună, dar de fapt fiecare pierdut în lumea lui). Ce mă îngrozeşte cel mai mult este modul în care smart phone-urile pun stăpânire pe copii normali şi sănătoşi şi îi transformă în zombi, a căror principală preocupare nu mai este şcoala, mersul pe bicicletă sau chiar urmărirea topurilor muzicale, ci să verifice câte „like-uri” a primit poza lor de pe Instagram, sau dacă ultimul filmuleţ pe care l-au postat a adunat suficiente comentarii.

Într-o perioadă când minţile tinere ar trebui să-şi pună întrebări şi să se expansioneze, orizonturile lor se restrâng la un ecran micuţ şi luminos. Arta, călătoriile, conversaţiile nu mai există: tot ce vor să ştie este care este parola pentru wi-fi şi unde am cel mai bun semnal?

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!