Anton Parks – profil de autor

Anton Parks – profil de autor

Anton Parks, scriitor franco-german cunoscut și apreciat în toată lumea pentru teoriile sale asupra originilor umanității, devine din ce în ce mai popular și în România. Temele sale predilecte de analiză sunt ufologia, reptilele umanoide, geneza omenirii și civilizația sumeriană.

Parks a început studiul culturilor Orientului antic în jurul anului 2000. Treptat, el a început să descifreze scrierea sumeriană cuneiformă și să pună bazele teoriilor sale definitorii. Aceste teorii au ca fundament, pe de o parte, tăblițele sumeriene analizate, iar pe de altă parte, chiar cunoașterea spirituală ce i-a fost revelată autorului începând de la vârsta de 14 ani, prin intermediul unor flash-uri (străfulgerări de cunoaștere primite din univers) și viziuni.

Astfel, Anton Parks a înțeles că originile umanității așa cum sunt ele prezentate în Biblie reprezintă o farsă, o eroare de traducere și interpretare a textelor pre-biblice și, în orice caz, o teorie care trebuie combătută. Conform cercetărilor sale bazate pe tabletele sumeriene, mult mai vechi decât textele biblice, rasa umană are origini extraterestre. Așadar, Parks analizează exogeneza omenirii.

Teoriile sale sunt expuse alături de cercetări și analize minuțioase în seria Cronicile Ǧírkù. Scrierile ce formează această serie transpun istoria și originile umanității pe Pământ în relație cu zeii din mitologiile pe care le cunoaștem.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!