Răspunsul, de David Icke - fragmente din carte - 1

Răspunsul, de David Icke - fragmente din carte - 1

După 30 de ani de cercetare și după experiența acumulată în periplul meu printr-un lung șir de țări, voi spune ce cred că se întâmplă cu adevărat în lume și de ce. Aceasta este strict percepția mea, nu trebuie să coincidă cu a nimănui, dar în contextul restricțiilor statelor polițienești impuse la nivel global din cauza Covid-19, această percepție este aproape imposibil de ignorat.

Iată cum, pe măsură ce societatea globală prinde din ce în ce mai mult forma intuită de mine, ceea ce spun de zeci de ani că a fost plănuit să se întâmple, chiar se întâmplă. Lucrurile nu s-au mișcat niciodată atât de repede ca în perioada isteriei fabricate pe seama Covid-19 și a închiderii în stil fascist a țărilor de pe glob, țări în care milioane de oameni au fost realmente plasați într-un adevărat arest la domiciliu. 85% din această carte a fost scrisă înainte de instaurarea acestor măsuri draconice – bazate pe o minciună – așa că m-am hotărât să tratez povestea Covid-19 și a impactului acesteia asupra oamenilor în ceea privește Armaghedonul economic în capitolele adăugate mai târziu, către finalul cărții. Tot acolo voi expune în detaliu atât natura scamatoriei legate de „virus” precum și motivul pentru care a fost aceasta săvârșită. Desigur, voi face referire la „virus” ici-colo pe parcursul lucrării, dar vreau să citiți întâi de toate partea de informație pe care am oferit-o înainte de apariția „virusului”, pentru că numai așa, atât autorii, cât și motivele care au stat la baza farsei legate de „virus”, vor deveni dezarmant de clare și de evidente. Niciun alt eveniment din viața mea nu mi-a demonstrat mai bine justețea punctului meu de vedere asupra existenței controlului global așa cum a reușit s-o facă această iluzie, foarte bine pusă în operă, a „Covid-19”. Pentru a accentua cele de mai sus, atunci când găsiți comentariile mele cu referire la ”virus”, vă rog să observați că textele au fost scrise înainte de isteria provocată de „virus” și înainte ca restricțiile să fie puse în practică.

Să fie o coincidență faptul că ceea ce am susținut timp de 30 de ani că este plănuit să se întâmple cu umanitatea, chiar se întâmplă acum? Sau să fie dovada cea mai clară a existenței unei agende malefice care urmărește subjugarea totală a omenirii? Eu susțin sus și tare a doua variantă și sunt sigur că după ce veți fi citit această carte și veți fi făcut toate conexiunile, veți fi de părere că această teorie a coincidenței nu se potrivește deloc cu dovezile care susțin contrariul. O să vă spun foarte clar ce cred eu că se întâmplă, dar vreau ca întâi de toate să lăsăm dovezile să vorbească de la sine și apoi să hotărâți dvs. care este adevărul. Acestea fiind zise, începem.

De 30 de ani vorbesc despre o conspirație pentru înrobirea omenirii într-un stil orwellian de tiranie globală, de preluare totală a controlului – în final (și asta se va petrece curând dacă nu ne trezim repejor) prin conectarea inteligenței artificiale (IA) la creierul uman, astfel încât IA să înlocuiască mintea noastră. Să fie asta o nebunie? Dar se întâmplă încet-încet sub ochii noștri chiar acum. Gândirea și emoțiile „omenești” vor deveni istorie, iar percepțiile noastre vor fi dictate în mod direct de către IA și de cei care controlează IA. Este lipsită de noimă folosirea termenului de „teorie a conspirație”, care a fost introdus și apoi larg răspândit de CIA în anii 1960 pe când căutau să îi discrediteze pe cei care nu credeau în povestea oficială, ce era evident  cusută cu ață albă, a asasinării lui Kennedy.

Iată care sunt definițiile termenului conspirație: „un plan ticălos, ilegal, perfid, uneltit în secret de două sau mai multe persoane; o asociere de persoane care uneltesc un plan secret, ilegal sau ticălos; un acord între una sau mai multe persoane pentru comiterea unei infracțiuni, fraude sau ilegalități; orice participare sau alăturare la o acțiune în vederea obținerii unui anumit rezultat. ”

Dacă judecăm după aceste definiții, lumea e plină de conspirații la toate nivelurile societății. Dar pentru presa oficială, adevărata Presă Oficială, conspirațiile nu există, iar cine susține contrariul este considerat a fi un aiurit care se ține de fleacuri precum „teoriile conspirației”. Da, asta s-a întâmplat chiar și în condițiile restricțiilor draconice și fasciste impuse cu ocazia farsei „Covid-19”. Ce tot spun eu din 1990 încoace nu se referă la mai multe conspirații (deși ele ar fi mai multe dacă ne-am lua după definițiile de mai sus). Am devoalat o singură conspirație cu mai multe fațete care conduce societatea omenească spre același final abominabil, iar ceea ce expun nu este o “teorie”. Este realitatea evidentă ce se desfășoară zilnic sub ochii noștri pe măsură ce IA se infiltrează în viața omenească iar libertatea individului devine poveste. Nesăbuiții de pe terenul de joacă al diavolului din Silicon Valley vă spun acum că lucrurile despre care eu v-am avertizat de atât timp, chiar sunt plănuite să se întâmple. Ei fac acest lucru pentru că nu mai au încotro în condițiile în care IA este tot mai prezentă și deja nu mai poate fi ascunsă. Marea miză o constituie urgența instaurării unei ere noi în care oamenii să fie „zei” grație conectării cu IA. În realitate însă, „noul om” va face parte din era post umanității și nu va mai fi „uman” deloc. Oameni bine informați, precum directorul Google Ray Kurzweil, spun că în anul 2030 acest lucru se va afla serios în desfășurare iar mințile omenești vor fi conectate cu „cloud”-ul IA. Acesta a declarat:

 

Gândirea noastră... va fi un amestec de gândire de natură biologică și gândire artificială... oamenii vor putea să își depășească limitele și să „gândească în cloud”.

... Vom pune canale către cloud în creierul nostru ... Vom fuziona treptat și vom deveni o mai bună versiune a noastră ... În opinia mea, aceasta este natura ființei umane – să ne depășim limitările. Pe măsură ce tehnologia ne devine cu mult superioară, atunci proporția mică rămasă încă umană se va micșora din ce în ce mai mult până când va deveni cu adevărat neglijabilă.

 

Aceasta este ceea ce eu numesc „asimilare”, procesul prin care conștiința umană devine parte integrantă a IA și a ceea ce există cu adevărat în spatele IA. Și nu mă refer aici la sforarii din Silicon Valley. Nici măcar miliardarii din domeniul tehnologiei nu sunt organizatorii acestei daraveri. Ei nu reprezintă decât interfața, foarte avută ce-i drept, a acestei mașinații. Ceea ce se întâmplă acum nu reprezintă decât finalul unui joc care este parte dintr-o poveste ce se întinde de-a lungul a mii de ani în cadrul a ceea ce noi percepem ca fiind „timpul”, care este de fapt o iluzie. În simțul realității, propriu oamenilor, s-a infiltrat cu mult timp în urmă o forță care nu este de origine pământească și care a creat o ierarhie la nivel global pentru a controla, prin reprezentanții și agenții săi, manipularea percepției umane. Și asta s-a întâmplat secole de-a rândul pentru a se atinge scopul final, acela de totală înrobire a omenirii.

Prin dobândirea controlului asupra percepțiilor se dobândește și controlul asupra experienței individuale și a celei colective, care respectă traseul cauză-efect, pe care îl voi explica în detaliu. Planul prevede ca cerință de bază condensarea puterii într-un anumit punct. Pe măsură ce planul este pus în mișcare în direcția dorită, din ce în ce mai puțini oameni ajung să dețină controlul asupra unei mase din ce în ce mai mari a populației. Triburile se unesc și devin națiuni, națiunile devin state supradimensionate precum Uniunea Europeană și SUA, iar blocurile economice sunt coordonate de către un centru de comandă. Deciziile sunt luate din ce în ce mai des prin intermediul unor corporații mondiale și al unor instituții precum Națiunile Unite sau Organizația Mondială a Sănătății sau cea a Comerțului mondial. Deși nu își dau seama că aceasta este o conspirație, oamenii se referă de mult timp la aceste activități ca fiind proprii unei conspirații. Dar ce sunt aceste lucruri de fapt? Puterea alocată unui singur centru de comandă global asupra fiecărui aspect al vieții umane, a fiecăruia dintre noi – acesta este adevăratul plan pe care tot bat monedă de decenii. De exemplu: există acum puterea centralizată în Silicon Valley în ceea ce privește fluxul de informații pe baza cărora oamenii își formează percepțiile legate de evenimente și de realitatea înconjurătoare. Cenzurarea abuzivă practicată de Google, Facebook, Twitter, Amazon și alții asemenea (toate fiind companii controlate din umbră de către aceeași forță) are drept scop dictarea a tot ceea ce vedem și auzim și, prin acestea, manipularea percepției noastre asupra lumii înconjurătoare. Dar, ce credeți? Acest lucru nu va mai fi necesar dacă mintea noastră va fi conectată cu IA, pentru că atunci toate percepțiile noastre vor fi pur și simplu livrate direct.

Acesta este de fapt scopul infiltrării artificialului în societatea umană iar acest obiectiv va fi atins prin intermediul operatorilor și al agenților infiltrați printre noi și având formă aparent umană. Avansul tehnologic pe care îl înregistrăm în prezent este un nimic în comparație cu știința în domeniul tehnologiei din alte realități în care ceea ce noi numim „smart” este cunoscut încă de pe vremea când cărțile de istorie ne învață că ciopleam pietre și trăiam în peșteri. Fluxul constant de „invenții noi”, care, chipurile, ne ajută pe noi oamenii să controlăm mai dihai ceea ce ne înconjoară, a avut răbdare pentru ca omenirea să ajungă în punctul în care să fie suficient de dezvoltată intelectual pentru a putea să-și construiască și să-și populeze propriile închisori bazate pe tehnologie. În acest punct ne găsim astăzi. Toate dispozitivele și sistemele de comunicare subordonate închisorii globale acționează acum sub ochii publicului larg, dar ferite de ochii lumii și realizează aceasta prin intermediul proiectelor secrete și a unor personaje ocultate ce sunt menite să ascundă adevărul și adevărata lor proveniență. Fluxul tehnologic este fără cusur din punctul acesta de vedere. Nu există „fisuri” și nici întârzieri majore, manipulatorii așteaptă răbdători ca următoarea etapă să apară, să fie „inventată”. Nu există nicio întrerupere în cadrul acestui proces pentru că limitările tehnologice au fost luate în calcul încă de acum zeci de ani și au fost depășite deja. Aproape cu fiecare săptămână care trece, următoarele etape ale tehnologiei IA ne sunt revelate și ritmul pare să se intensifice. Omenirea a fost manipulată din punct de vedere al percepțiilor astfel încât să își dezvolte capacitatea intelectuală („inteligența”) de a-și construi și inhabita propria închisoare Alcatraz tehnologică, și, în același timp, a fost manipulată să nu își dezvolte înțelepciunea de a vedea ceea ce se întâmplă cu adevărat. Spun asta de zeci de ani: inteligența fără înțelepciune este cea mai distrugătoare forță de pe pământ. Și știm bine că așa este. Inteligența este deseori luată drept înțelepciune. Inteligența recunoaște informația în timp ce înțelepciunea, care beneficiază de bun-simț, înțelege ce înseamnă informația și care sunt consecințele folosirii acesteia. Să construiești o armă atomică este inteligent, dar nu și înțelept. Am expus conspirația din vremuri antice și moderne foarte detaliat, la fel am făcut și cu forța care nu este de origine umană dar care a pus totul la cale din umbră și tot la fel am expus și realitățile nevăzute de ochiul uman.

Aici mă concentrez pe felul în care percepția noastră asupra lucrurilor este manipulată pentru a intra pe făgașul stabilit de către sistemul de control și de aici ajungem la Răspunsul care ne va elibera. Acest răspuns are legătură cu cine și ce suntem cu adevărat și mai are legătură cu eliberarea de falsa identitate în care ni se spune să credem și în care suntem constrânși să credem. Pentru că a ști cine suntem, unde ne aflăm și cum să interacționăm, reprezintă piatra de temelie a libertății umane, motiv pentru care se fac toate eforturile pentru a ne ține în ignoranță, departe de aceste informații și de conștientizarea situației.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!