Ana, bunica lui Iisus - un mesaj plin de înţelepciune şi iubire

Prestige
-10%
45,00 Lei 40,50 Lei
La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: ED507 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
    Ana, bunica lui lisus a devenit o senzaţie editorială atunci când versiunea publicată de autoare s-a vândut în 50.000 de exemplare, în urma reclamei făcute de cititorii ei. Cartea a atras o audienţă foarte largă de cititori, din întreaga lume.
Ana este mama Fecioarei Maria şi bunica lui lisus. învăţăturile şi serviciile sale au dat naştere unei linii spirituale care a schimbat practic lumea. În această carte, vei descoperi pagini lipsă din istoria Anei, a Mariei şi a lui lisus, potrivit informaţiilor primite prin channeling (transmisiune spirituală) de către Claire Heartsong, care a primit mesaje telepatice de la Ana timp de 30 de ani.
Povestită la persoana întâi, prin vocea blândă şi plină de iubire a Anei, cartea prezintă o serie de perspective inedite, referitoare la locurile necunoscute pe care le-a vizitat Sfânta Familie, la oamenii pe care i-au cunoscut membrii ei, la detaliile intime şi la dificultăţile zilnice cu care s-au confruntat pentru a ilustra iniţierea în procesul Învierii. Dacă o vei citi, vei afla din ea multe informaţii referitoare la esenienii de pe Muntele Cârmei, la învăţăturile şi la iniţierile lor secrete, dobândind astfel o perspectivă nouă asupra misiunii lui lisus.
Cartea de faţă conţine o serie de activări codificate, ce permit integrarea înţelepciunii şi energiei Anei în propria ta viaţă spirituală, fiind o invitaţie la încheierea călătoriei iniţiatice, începută cu foarte mult timp în urmă.

Traducator: Cristian Hanu

Data Publicării: februarie 2020

Format: 13 x 20 cm

Editura: Prestige

Nr. Pagini: 368

ISBN: 978-606-9651-14-8

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!