Calea desăvârşirii spirituale

Eu Sunt
41,00 Lei

Autor: Ilie Cioară

La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: C895 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Nu este o simplă întâmplare că ați luat contact cu această carte. Înseamnă că ați atins un anumit nivel de maturitate spirituală care vă permite să puneți în aplicare Cunoașterea de Sine, potrivit îndrumărilor cuprinse în această lucrare.
    În acest context, autorul vă recomandă următoarele ipostaze: Gândirea Nelimitată, Starea simplă de A Fi, Starea de Conștiință Pură și Iubirea Necondiționată. Fiecare oferă practicantului Integritatea ființei, transcendența din lumea finită în Imensitatea Infinitului și Comuniunea cu Părintele Creator.
    Practica este individuală. Nu aveți nevoie de nimeni și de nimic altceva – căci noi toți dispunem de voință și forță creatoare, Inteligența și Libertatea absolută, oferite de Dumnezeu copiilor Săi, chiar prin actul creației.
    În interiorul acestui înveliș – care este trupul nostru – se află Hristul și antihristul sau pozitivul și negativul ce nu pot exista împreună. Existența unuia exclude prezența celuilalt.
    Sensul real al acestei întrupări este acela de a descoperi Natura noastră Divină, pe care am dat-O uitării în îndelungata aventură a existenței în lumea amăgitoare, iluzorie a materiei.
    Autorul vă asigură că Starea de Iluminare poate fi realizată chiar în această întrupare într-un timp foarte scurt. Totul depinde de râvna, dorința fermă și perseverența fiecărui ins în parte.
    Fiecare temă, din cuprinsul cărții, vă oferă soluții amănunțite referitoare la destrămarea omului vechi și apariția Omului Nou, manifest ca Armonie, Bunătate, Frumusețe, Compasiune, Onestitate, Dragoste și Fericire atotcuprinzătoare.
    Lumea întreagă se schimbă numai prin transformarea benefic-sfințitoare a fiecăruia dintre noi pământenii.

Data Publicării: 2022

Format: 14.5 x 21 cm

Editura: Eu Sunt

Nr. Pagini: 208

ISBN: 978-606-94720-9-5

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!