Farmacia ta interioară - cum să-ţi recuperezi starea de bine

For You
-3%
38,00 Lei 37,00 Lei

Autor: Robert Blaich

La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: ED913 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Nu intenţionez să critic medicina occidentală oficială, care prelungeşte şi salvează multe vieţi. Sper cu adevărat să îţi arăt că există şi alte opţiuni de îngrijire a sănătăţii, atât complementare, cât şi alternative, în special în domeniul bolii cronice. Când recunoşti că cele mai multe boli cronice nu sunt boli pe care le „capeţi", ci mai degrabă un set de simptome care rezultă din eşecul corpului de a se regla singur, poţi înţelege că boala cronică - fie ea o artrită sau o gastrită - nu va fi eradicată de medicamente. Când îţi tratezi afecţiunea cronică numai cu medicamente care controlează simptomele, funcţionarea defectuoasă subliminală a corpului tău se poate înrăutăţi şi „boala" avansează, în ciuda iluziei că te simţi mai bine. Tratamentul ideal ar trebui nu doar să controleze simptomele, ci şi să corecteze funcţionarea defectuoasă intrinsecă care le generează. Este lipsit de logică să ignori puterea farmaciei corpului tău.
Nu sunt un opozant al medicamentelor. Sunt un susţinător al sănătăţii. Ceea ce sugerez eu este o abordare a să-nătăţii tale care chiar îmbunătăţeşte funcţionarea corpului.
Este logică, sistematică şi directă şi poate fi implementată imediat. Este cuprinzătoare şi totuşi simplă. Este doar diferită de modul în care am fost învăţaţi să gândim. Singura parte dificilă este că înţelegerea semnificaţiei şi a valorii sale poate necesita o schimbare de paradigmă. Dar, odată ce vei vedea cât de mult am ignorat cu toţii evidenţa, vei vrea să creezi şi să începi să trăieşti după propriul tău plan de sănătate. Vei face din sănătatea o prioritate, vei crea sănătate, ceea ce va duce la crearea de timp de calitate — ceea ce cu toţii ne dorim. A-ţi folosi farmacia corpului pentru a crea sănătate, pentru a-ţi creşte productivitatea, performanţele şi calitatea vieţii nu este doar despre momentul prezent, ci, pe termen lung, duce la întârzierea şi prevenirea declanşării bolilor cronice.
Ca orice medic, pot să-ţi spun cum să ai grijă de multe probleme specifice şi pot să-ţi spun ce paşi să faci ca să-ţi îmbunătăţeşti starea de sănătate. Sunt perfect dispus să fac acest lucru, dar rezultatul este că devii dependent de mine, să-ţi rezolv eu problemele. Ca furnizor de servicii de sănătate, prefer să te îndrum să-ţi creezi tu însuţi o viaţă mai bogată, mai plină, una în care să ai mai întâi de toate mai puţine probleme şi să le poţi rezolva pe cât mai multe dintre ele tu singur când apar. Aceasta nu înseamnă că trebuie să ignori ajutorul specializat pentru orice problemă de sănătate; înseamnă doar că, dacă înţelegi şi urmezi anumite principii, vei avea mai puţină nevoie de intervenţii din afară, din partea unui sistem al cărui accent cade în prezent pe tratarea stărilor de rău, tulburărilor şi bolilor organice, nu pe crearea sănătăţii.

Traducator: Daniela Andronache

Data Publicării: mai 2021

Format: 13 x 20 cm

Editura: For You

Nr. Pagini: 320

ISBN: 978-606-639-376-8

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!