Fiinţa umană şi Adevărul Absolut

Eu Sunt
41,00 Lei

Autor: Ilie Cioară

La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: C893 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

 Omul, la începuturile existenţei sale, trăia și acționa ca făptură unitară, aflându-se în contact nemijlocit cu natura sa divină. Odată cu trecerea timpului, experienţele personale şi cumulul de cunoștințe cu privire la lumea exterioară l-au fragmentat, depărtându-l din ce în ce mai mult de starea lui originară. În acest fel a luat fiinţă, conştient sau inconștient, structura fictivă a egoului. Toate conflictele şi întreaga nefericire umană - atât de evidente în lumea ce o străbatem - sunt rezultatul acestei grave rătăciri.
    Cartea de faţă ne oferă modalitatea de a destrăma această plăsmuire egoistă şi a instaura realitatea binefăcătoare a omului real, universal, aflat sub pecetea iubirii sfințitoare şi atotcuprinzătoare. Pentru a împlini acest lucru nu e nevoie de nimeni şi de nimic din afara noastră; autenticul îndrumător se află în Comoara lăuntrică din fiecare fiinţă.
    Ascultarea şi observarea - cu ajutorul atenţiei lucide şi globale - a reacţiilor automate ale propriei minţi, precum și înţelegerea și acțiunea benefic transformatoare se realizează instantaneu. Împlinirea corectă a acestui experiment ne țranscede din lumea finită în Nemărginire, unindu-ne în chip desăvârșit cu Adevărul Absolut.

Data Publicării: 2022

Format: 14.5 x 21 cm

Editura: Eu Sunt

Nr. Pagini: 200

ISBN: 978-606-94720-6-4

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!