Minunata călătorie spre adâncurile propriei fiinţe

Eu Sunt
55,00 Lei

Autor: Ilie Cioară

La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: C891 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
   Haosul, atât de evident pe întreaga suprafaţă a Terrei, este rezultatul firesc al abordării greşite a Vieţii de către fiecare ins în parte. Trăind zi de zi ca făptură egocentrică, omul se îndepărtează tot mai mult, cu fiecare clipă de Natura sa Divină fundamentată pe Adevăr, Iubire, Frumuseţe la nivel absolut. Adevăratul şi unicul rost al întrupării sale este de a-şi descoperi această inestimabilă Comoară interioară – identică în fiecare făptură umană.
    Cartea de faţă oferă posibilitatea împlinirii acestui sublim deziderat, folosindu-vă de Cunoaşterea de Sine. Simplitatea acestei Cunoaşteri, accesibilă oricui prin experienţă directă, spontană şi nemijlocită, oferă încă de la început eliberarea de ego, cu efecte benefice, uşor sesizabile de fiecare participant onest şi dezinteresat. Se demonstrează că mintea bazată pe acumulări memoriale nu poate să ofere decât schimbări de suprafaţă. Această minte veche, clădită pe imagini moarte, nu poate să întâlnească, să înţeleagă cu adevărat noutatea eternă a Viului în permanentă mişcare, prospeţime de la o clipă la alta.
    Numai când mintea veche tace smerită ni se deschide calea spre măreţiile Infinitului şi trăim integraţi, contopiţi cu Sublimul Adevăr. Flacăra Atenţiei lucide este singurul instrument de care ne folosim pentru destrămarea confuziei şi ignoranţei care ne ţin încătuşaţi. Numai astfel putem reveni la noi Acasă, în Infinita Energie Cosmică, de unde cândva am coborât.

Data Publicării: 2022

Format: 14.5 x 21 cm

Editura: Eu Sunt

Nr. Pagini: 428

ISBN: 978-606-94720-8-8

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!