Numerologie practică

Polirom
-5%
40,00 Lei 38,00 Lei

Autor: Mihaela Dicu

La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: C888 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
    Numerologia este o metodă de analiză şi divinaţie care oferă indicaţii cu privire la personalitate şi destin, pe baza studiului numelui şi a datei de naştere. Se crede că originile ei merg înapoi cu mii de ani, fiind la fel de îndepărtate precum cele ale astrologiei. Ambele au încolţit în Sumer şi au înflorit ulterior în Babilon, Egipt şi Grecia antică.
    Numerologia modernă se bazează pe învăţăturile şcolii pitagoreice. Matematicianul şi filosoful grec Pitagora (care a petrecut mulţi ani de ucenicie în templele din Egipt şi Babilon) afirma că esenţa tuturor lucrurilor e reprezentată de numere, că numerele ne influenţează fiinţa şi viaţa. „Lumea e clădită pe puterea numerelor", spunea el acum 2.500 de ani. Ideea lui de bază era că întregul univers este compus din relaţii matematice şi că orice lucru poate fi exprimat prin numere care, la rândul lor, corespund vibraţiilor universale.
    Numele, data naşterii şi mai toate elementele care au o legătură strânsă cu viaţa noastră cotidiană (adresă, număr de telefon, numele firmei la care lucrăm etc.) pot fi transpuse într-o formă numerică simplă, care ne descrie personalitatea, motivaţiile, scopurile, talentele şi limitările, modul în care relaţionăm cu mediul înconjurător, compatibilitatea cu alte persoane, destinul care ne este sortit, ba chiar şi momentele în care este cel mai bine să acţionăm pentru a avea succes.

Data Publicării: 2024

Format: 13 x 20 cm

Editura: Polirom

Nr. Pagini: 216

ISBN: 978-973-46-9846-2

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!