Redresarea morală şi spirituală a omenirii

Eu Sunt
57,00 Lei

Autor: Ilie Cioară

La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: C889 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ființa umană aflată la răscruce de drum – din îndepărtatul parcurs al existenței sale istorice – a săvârșit o gravă eroare prin identificare cu structura sa fizică, punând în acest fel temelie egoului.
    Ulterior, instinctul său de proprietate, experiențele acumulate și diferitele crezuri – amplificate de nefirescul atașament față de cele trecătoare – au făcut din acest oaspete trecător al Terrei un veritabil posedat de toate câte le posedă.
    De fapt, acest sine personal – reală ficțiune egocentrică și temătoare – constituie un adevărat blestem și unic obstacol care ne împiedică să ne manifestăm adevărata noastră natură de Iubire universală, însoțită de Fericirea fără margini.
    Importanța psihologică, pe care singuri ne-o acordăm, reprezintă cauza determinantă a întregului haos existent atât în noi, cât și în restul lumii. În această carte-mesaj ni se oferă infinite posibilități de investigare, cunoaștere prin înțelegere intuitivă – concretizate în final la demolarea radicală a acestei șubrede și imaginare structuri.
    Simplitatea întâlnirii cu noi înșine – folosind Atenția globală și dezinteresată – este singura modalitate de aflare a Naturii noastre fundamentale, eternă și veșnic înnoitoare de la o clipă la alta.
   Omenirea nu poate fi redresată altfel decât odată cu redresarea morală și spirituală a fiecărui ins în parte, de către el însuși.
    Așadar, pentru împlinirea acestui măreț și neprețuit ideal nu avem nevoie de nimeni și de nimic din afara ființei proprii, fiindcă în noi toți există atât capacitatea, cât și energia
adecvată fericitei realizări. (Ilie Cioară)

Data Publicării: 2023

Format: 13 x 20 cm

Editura: Eu Sunt

Nr. Pagini: 512

ISBN: 978-606-95591-2-3

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!