Reiki pe înţelesul tuturor - vindecă-ţi corpul şi mintea cu ajutorul puterii energiei universale

Prestige
49,00 Lei
La comandă

Durată de livrare: 3-5 zile

Cod Produs: C736 Ai nevoie de ajutor? 0726 334 721
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
 Reiki este unul dintre cele mai cunoscute sisteme de energie vindecătoare din lume. Apărut în Japonia, la începutul secolului XX, este simplu de învăţat şi poate să fie utilizat de oricine a fost acordat la el. E uluitor: te înscrii la un curs de Reiki, iar câteva ore mai târziu te întorci acasă cu „mâini vindecătoare", trăsătura caracteristică a Reiki.
    Reiki e uşor de învăţat - dar e şi uşor de înţeles greşit. în spatele simplităţii metodelor sale, se ascunde o profunzime foarte mare. Dacă vrem să-l înţelegem aşa cum se cuvine, trebuie să-l privim atât sub forma unei terapii alternative, cât şi a unei căi spirituale. Chiar dacă ne concentrăm pe o singură perspectivă, cealaltă e mereu prezentă. Ceea ce face Reiki atât de unic este faptul că cele două sunt strâns întreţesute: vindecarea şi dezvoltarea personală nu pot să fie separate.
    Într-adevăr, aşa a şi început totul: prin dezvoltarea spirituală a unui individ, un bărbat japonez pe nume Mikao Usui care, spre marea sa mirare, s-a ales în cele din urmă cu mâini vindecătoare. Dar, în loc să se considere un mare vindecător, s-a gândit: Dacă eu pot să fac asta, ar trebui să poată şi alţii. La urma urmelor, întreaga lume are nevoie de vindecare! Aşa că a creat un sistem care să poată să fie învăţat de oricine. Am putea spune că a democratizat vindecarea prin intermediul palmelor. Nu mai e disponibilă doar pentru sfinţi şi şamani - ne e adresată tuturor (şi dacă eşti un sfânt, oricum o să beneficiezi de pe urma ei).
    Şi totuşi, atunci când trebuie să explice ce anume reprezintă Reiki de fapt şi cum funcţionează, majoritatea oamenilor nu ştiu să facă asta. Practicanţii simt de obicei o senzaţie fizică în mâini, iar beneficiarii, senzaţii puternice de căldură sau de deplasare a energiei, dar rezultatele pot să fie extrem de variate.
    Tatei, Reiki i-a adus vindecarea fizică. Dar nu s-a oprit acolo. Gândurile lui au trecut repede de la Am supravieţuit! la De ce am supravieţuit? Ce trebuie să învăţ din asta? Ce trebuie să schimb? Cât timp aştepta maşina care să-l transporte de la spital acasă, m-a sunat şi mi-a zis: „Nu o să continui să trăiesc aşa cum am făcut-o înainte. Acum am început să înţeleg atâtea...". (autorul)

Traducator: Diana Ciornenschi

Data Publicării: aprilie 2022

Editura: Prestige

Nr. Pagini: 264

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0726 334 721 comenzi@edituradaksha.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!